Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «καμπανάκια» δεν ακούστηκαν στο Άνφιλντ

Τα «καμπανάκια» δεν ακούστηκαν στο Άνφιλντ

Τα αποτελέσματα των «κόκκινων» το τελευταίο διάστημα φανερώνουν πολλά για την κακή αγωνιστική κατάσταση της Λίβερπουλ και η ομάδα του Κλοπ το πλήρωσε ακριβά

Οι ελπίδες της Λίβερπουλ για κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία «ψαλιδίστηκαν» σε μεγάλο βαθμό μετά την σημερινή ήττα σοκ των «κόκκινων» από την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 1-0 και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Πριν από τρεις μέρες η Αταλάντα σόκαρε την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» επικρατώντας της αγγλικής ομάδας με 3-0 για το Γιουρόπα Λιγκ και πλέον οι παίκτες του Κλοπ θέλουν να «θαύμα» στο Μπέργκαμο για να μην αποκλειστούν.

Μιλάμε για δύο αποτελέσματα που φέρνουν την Λίβερπουλ στη… γωνία του ρινγκ, δύο ήττες που αναμφίβολα προκαλούν τεράστια προβλήματα στους reds και μάλιστα σε μια περίοδο που όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Και αν ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός στο Γιουρόπα Λιγκ είναι κάτι που μπορεί να διαχειριστεί ο οργανισμός της Λίβερπουλ, δεν ισχύει το ίδια σε μια πιθανή απώλεια του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Και βεβαίως είναι άλλο να χάσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα με μια ήττα σ’ ένα ντέρμπι απέναντι στη Σίτι ή την Άρσεναλ κι άλλο να χάσει τον τίτλο λόγω μιας εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας.

Οι πρωτευουσιάνοι «πάγωσαν» το Άνφιλντ καθώς κανείς δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Εδώ όμως θα πρέπει να σταθούμε στα «καμπανάκια» που είχαν ηχήσει το τελευταίο διάστημα και τα οποία, όπως φάνηκε, δεν άκουσαν ο Κλοπ και οι παίκτες του ή δεν τα πρόσεξαν όσο θα έπρεπε.

Τα αποτελέσματα των «κόκκινων» το τελευταίο διάστημα φανερώνουν πολλά για την κακή αγωνιστική κατάσταση της Λίβερπουλ.

Δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» η ομάδα του Κλοπ και το μαρτυρούν τα αποτελέσματα. Πριν από τις δύο ήττες που προαναφέραμε, από Αταλάντα και Κρίσταλ Πάλας, υπήρξαν αποτελέσματα που έδειχναν τα προβλήματα.

Η Λίβερπουλ ζορίστηκε να νικήσει την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-1 με το σκορ 1-1 στο 75’), επικράτησε δύσκολα της Μπράιτον με 1-0 ενώ ήρθε ισόπαλη στο Ολντ Τράφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2).

Θυμίζουμε επίσης ότι υπήρξε και η κόντρα στο Κύπελλο με την Γιουνάιτεντ, πάλι στο Ολντ Τράφορντ και η Λίβερπουλ αποκλείστηκε στην παράταση (4-3) καθώς δέχθηκε γκολ στο 120’.

Τα «σημάδια» λοιπόν του ντεφορμαρίσματος υπήρχαν και δεν μιλάμε απλά για ένα κακό παιχνίδι, που πάντα μπορεί σε συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ήταν μια σειρά κακών εμφανίσεων και ακόμα και όταν η Λίβερπουλ πήρε νίκες και βαθμούς, οι εμφανίσεις της δεν ήταν ικανοποιητικές.

Τώρα, μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους reds αλλά τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο στην Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά όταν αναφέρεται κάποιος στην Λίβερπουλ.

Ωστόσο είναι μια ήττα που μπορεί στην τελική σούμα να είναι «καταδικαστική» για τους «κόκκινους» κι αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά ο Γερμανός τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024