Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Suki Waterhouse αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο Coachella

Η Suki Waterhouse αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο Coachella

Η Suki Waterhouse επέλεξε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον κατά την εμφάνισή της στο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Η Suki Waterhouse είναι υπερήφανη μητέρα ενός υγιέστατου μικρού κοριτσιού, αποκαλύπτοντας το φύλο του νεογέννητου μωρού της ενώ εμφανίστηκε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

«Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, αλλά είχα κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου πρόσφατα. Μερικά πολύ μεγάλα γεγονότα» σημείωσε αρχικά η Suki Waterhouse κατά τη διάρκεια της συναυλίας της την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Coachella.

«Αγαπώ τις εκπληκτικές κυρίες και στάθηκα πολύ τυχερή που έχω τη δική μου μικρή εκπληκτική κυρία και που γνώρισα την αγάπη της ζωής μου» συνέχισε η Suki Waterhouse.

Η Suki Waterhouse φέρεται να αναφέρθηκε με αυτά τα λόγια στη νεογέννητη κόρη της και τον σύντροφό της Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η διάσημη τραγουδίστρια επέστρεψε από την άδεια μητρότητας για να εμφανιστεί πρώτη φορά στο Coachella, ερμηνεύοντας δικά της κομμάτια και διασκευάζοντας το «Don’t Look Back in Anger» των Oasis.

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Η εμφάνισή της ήρθε λίγες μόνο εβδομάδες αφού απέκτησε τον καρπό του έρωτά της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Ήταν λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κορούλας τους που η Suki Waterhouse ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελε» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία της να κρατά τη νεογέννητη κορούλα της.

Ο ερχομός της μικρής τους πριγκίπισσας φέρεται να ενίσχυσε και τον δεσμό ανάμεσα στη Suki Waterhouse και τον σύντροφό της Ρόμπερτ Πάτινσον.

«Ο Ρομπ έχει δει μια εντελώς άλλη πλευρά της Suki από τότε που έγινε μητέρα. Έχει τόσο πολύ σεβασμό για τη Suki και έχει προσαρμοστεί στη μητρότητα όπως είναι φυσικό» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή στο Us Weekly.

H Suki Waterhouse και ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι που μεγάλωσε η οικογένειά τους. Το λαμπερό ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2018 και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Νοέμβριο του 2023 όταν εμφανίστηκε στο μουσικό φεστιβάλ Corona Capital της πόλης του Μεξικού.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024