Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Συνέλαβαν και έδειραν τον Σπάιντερμαν - Viral βίντεο από τζαμί

Τουρκία: Συνέλαβαν και έδειραν τον Σπάιντερμαν – Viral βίντεο από τζαμί

Αστυνομικοί έβγαλαν δια της βίας από τζαμί, τον Αγιάζ Κοτς, τον αυτοαποκαλούμενο «Σπάιντερμαν της Τουρκίας».

Ένταση υπήρξε σε ένα τζαμί στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας καθώς η αστυνομία προσπάθησε να βγάλει έξω με τη βία τον «Τούρκο Σπάιντερμαν».

Ο Αγιάζ Κοτς, ο αυτοαποκαλούμενος «Σπάιντερμαν της Τουρκίας», ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στις 81 επαρχίες σε όλη την Τουρκία φορώντας τη στολή του ήρωα της Marvel για να δώσει χαρά, συνελήφθη στην περιοχή Ισκεντέρουν του Χατάι στις 10 Απριλίου.

«Με χτύπησαν, το πόδι μου τραυματίστηκε και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω»

Ο Κοτς πήγε για την προσευχή του Ιντ σε ένα τζαμί στην πόλη, ωστόσο η εικόνα του προκάλεσε την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Αφού οι Αρχές άρχισαν να λαμβάνουν αναφορές για έναν μασκοφόρο στο τζαμί με αποτέλεσμα να επέμβουν.

Βίντεο δείχνει αστυνομικούς να προσπαθούν να βγάλουν τη μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπο του Κοτς κατά τη διάρκεια της προσευχής και να τον βγάλουν έξω δια της βίας, ενώ ο ίδιος αντιστέκεται στη σύλληψη.

«Με ανάγκασαν να πέσω στο έδαφος, μου πέρασαν χειροπέδες»

Τελικά συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί του έβγαλαν και τη μάσκα. «Πήγαινα για την προσευχή του Ιντ. Αφού έπλυνα τα χέρια και το πρόσωπό μου, ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά», δήλωσε ο Κοτς σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δημοσιεύτηκε μετά το περιστατικό σύμφωνα με την εφημερίδα Duvar.

«Με ανάγκασαν να πέσω στο έδαφος, μου πέρασαν χειροπέδες και πάτησαν τα πόδια μου», δήλωσε ο Κοτς.

Ο ίδιος περιέγραψε τους τραυματισμούς που υπέστη από τον ξυλοδαρμό: «Με χτύπησαν, το πόδι μου τραυματίστηκε και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω».

Αφού διευκρίνισε τις προθέσεις του στις Αρχές και αφού δεν διαπιστώθηκε κίνδυνος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο influencer έχει περιοδεύσει σε περιοχές που είχαν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023, με στόχο να εμψυχώσει όσους υποφέρουν από την καταστροφή, η οποία στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 53.000 ανθρώπους και ισοπέδωσε περισσότερα από 38.000 κτίρια στην Τουρκία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

«Ως εθελοντής, ψυχαγωγούσα παιδιά σε σεισμογενείς ζώνες», δήλωσε ο Κότς. «Πέρασα σημαντικό χρόνο στο Χατάι λόγω των καταστροφικών απωλειών. Στη συνέχεια, ξεκίνησε το όνειρό μου να ταξιδέψω σε όλη την Τουρκία. Συνέλαβα την ιδέα του Σπάιντερμαν που ταξιδεύει σε όλη την Τουρκία για να εξυψώσει τους ανθρώπους», είπε, σημειώνοντας ότι έχει ήδη επισκεφθεί 33 επαρχίες στο πλαίσιο του στόχου του.

Παρά τον πόνο, ο Κοτς επανέλαβε τη δέσμευσή του «να σκορπίσει χαρά» και να συνεχίσει μέχρι να εκπληρώσει το όνειρό του, που είναι να επισκεφθεί όλες τις επαρχίες της Τουρκίας με στολή Σπάιντερμαν.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024