Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηρώ: «Χρειάστηκε να προστατέψω τον γιο μου από τη δάσκαλα του, γύριζε κάθε μεσημέρι με κλάματα»

Ηρώ: «Χρειάστηκε να προστατέψω τον γιο μου από τη δάσκαλα του, γύριζε κάθε μεσημέρι με κλάματα»

Η γνωστή ερμηνεύτρια είναι μονογονεϊκή οικογένεια έχοντας έναν γιο, ο οποί

Η Ηρώ βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε για τη σχέση της με το γιο της Γιώργο.

Πόσο άλλαξε η μητρότητα τη ζωή της

«Νομίζω ότι γιος μου με τοποθέτησε απέναντι στη ζωή, βρέθηκα απέναντι στη ζωή και τον εαυτό μου και είπα «Τι είναι αυτό που θέλεις να βλέπει το παιδί σου;». Έτσι έκανα τις επιλογές μου, σωστές ή λάθος, δεν ξέρω.

Άλλαξα κάποια πράγματα στη ζωή μου λόγω του γιου μου, έγινα πολύ επιλεκτική ως προς τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, ξεσκαρτάρισα, πρόσεχα τις σχέσεις μου. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που κάνεις ένα παιδί, δεν ελέγχεις εσύ πια το κλειδί που θα βάλεις στην πόρτα».

Μονογονοεϊκή οικογένεια

«Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια κουραζόμουν πάρα πολύ. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνος σου στην Ελλάδα είναι μία διαδικασία επίπονη, δύσκολη, μην ξεχνάς ότι εγώ το έζησα πριν 20 χρόνια που σημαίνει ότι είχα και κοινωνικούς φραγμούς. Όχι από το κοινωνικό σύνολο! Από τα χαρτιά, την καθημερινότητα, τα υπουργεία. Δεν διανοείσαι! Ένας άλλος κόσμος. Δεν επέβαλα τίποτα, ακολουθούσα τους κανόνες με υπομονή και έλεγα «Δεν πειράζει, θα περάσει και αυτό». Ήταν ένα μάθημα για μένα και για όλους».

Η καχυποψία απέναντι σε μία μόνη μητέρα

«Χρειάστηκε να βγάλω ξανά το διαβατήριο του γιου μου γιατί το απέρριψαν την πρώτη. Ποτέ δεν σου λένε τον λόγο. Απορρίφθηκε την πρώτη φορά και έπρεπε να ξανακάνω τη διαδικασία. Ήταν ένα μάθημα για τους ανθρώπους εκεί, ότι δεν υπάρχει λόγος τόσης μεγάλης καχυποψίας απέναντι σε έναν γονιό που είναι μόνος του.

Μου ζητούσαν μάρτυρες να επιβεβαιώσουν ότι είσαι εσύ η μαμά. Αντιλαμβάνομαι τις δικλείδες ασφαλείας που προσπαθούν κα κρατήσουν, απλά μερικές φορές είναι και ο τρόπος».

Η Ηρώ δεν δίστασε να παρέμβει για το καλό του παιδιού της

«Θες να είμαι ειλικρινής; Θα το πω για πρώτη φορά, ναι, χρειάστηκε να προστατέψω τον γιο μου και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από τους δασκάλους του. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά στην πρώτη δημοτικού χρειάστηκε να τον προστατέψω από την ίδια του τη δασκάλα η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο, για δικό της λόγο. Τίποτα δεν κάνεις σε αυτήν την περίπτωση, μέχρι που έκανα, έφτασα μέχρι την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως έτυχαν και στο παιδί μου μετέπειτα».

Κλείνοντας, η ίδια πρόσθεσε: «Ο γιος μου πέρασε δύσκολα, γύριζε κάθε μεσημέρι στο σπίτι με κλάματα, ήταν στην πρώτη δημοτικού. Πέρασε δύσκολα. Εντάξει το λύσαμε αλλά δεν έπαυσε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό για εκείνον».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024