Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Πλαστική έκανε τελικά η influencer - «Ήταν σαν 70χρονης γριούλας»

Ιωάννα Τούνη: Πλαστική έκανε τελικά η influencer – «Ήταν σαν 70χρονης γριούλας»

Η influencer μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό - Ποιος ο ρόλος της εγκυμοσύνης

Λύθηκε ο γρίφος του τι έκανε στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη τις προηγούμενες μέρες.

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram χθες (10/04), στην οποία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι νοσοκομείου και έγραφε: «Συμπεθέρες μου (ενν.: ακόλουθοι/followers) μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα story».

Να, τι έκανε η influencer στο νοσοκομείο

Σήμερα το αποκάλυψε: Έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της, καθώς όπως είπε «εκεί ζούσε μια 70χρονη γριούλα».

Θυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανεβάσει ένα story στα social από το νοσοκομείο όπου βρίσκονταν μετά από πλαστική επέμβαση στη μύτη της. Τότε, η influencer είχε «προειδοποιήσει» ότι, μετά από τη μύτη, σειρά είχε το στήθος της.

Τελικά, το είπε και το έκανε. Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η Ιωάννα εξήγησε ότι προχώρησε τελικά στην επέμβαση στο στήθος της και είναι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Γιατί έκανε πλαστική στήθους; – Η εξήγηση

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται με τις «συμπεθέρες» της, όπως περιγράφει τις ακολούθους της στο Instagram, τα πάντα για τη ζωή της, ακόμα και λεπτομέρειες που άλλοι θα επέλεγαν να κρατήσουν αυστηρά ιδιωτικές. Έτσι, έκανε και με την νέα πλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήκε.

«Το στήθος μου, πριν από την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, ήταν ένα τριάρι και τώρα ένα άδειο δυάρι. Λυπηρό»

«Καλημέρα σου, λοιπόν είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπέθερες πέσατε μέσα. Ναι, έκανα επιτέλους το στήθος μου. Ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει πολύ καιρό πριν, σας το είχα πει. Με την εγκυμοσύνη γενικά και μετά τον θηλασμό, ήταν άλλο. Αυτό που έλεγα συνέχεια είναι πως εδώ πέρα, στην περιοχή του στήθους, ζει 70χρονη γριούλα. Εντάξει, τώρα νομίζω ότι δεν ζει πλέον. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό. Δεν θα καταλάβεις δηλαδή.

Νομίζω ότι αν δεν στο έλεγα δεν θα καταλάβαινες καν τι έχω κάνει, είναι πολύ φυσικό το αποτέλεσμα. Πήγαινα για ανόρθωση, ο γιατρός μου είπε ότι ήμουν στα όρια της ανόρθωσης δηλαδή αν θέλει ή αν όχι και είπαμε ότι αν βάζαμε κάποιο ένθεμα μικρό ούτως ώστε να μπορέσει να γεμίσει όλο αυτό που άδειασε, με τον θηλασμό θα φαινόταν ωραίο το αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις γιατί σου μιλάω το στήθος μου πριν από εγκυμοσύνη και θηλασμό ήταν ένα τριάρι και τώρα, το χαρακτήρισε ο γιατρός ως ένα άδειο δυάρι. Λυπηρό.

Το θετικό είναι ότι τώρα νομίζω πως επανήλθαμε. Έχω βάλει ενθέματα δάκρυ νομίζω ότι επέλεξε ο γιατρός να μου βάλει, τα οποία είναι εργονομικά, κάτω από τον μυ τα έβαλα και γενικά ζήτησα ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Να φαίνεται ένα φυσικό στήθος που πιστεύω ότι το πήρα και τώρα είναι νωρίς για να καταλάβω τι έχει γίνει.

Και τέλος πάντων εγώ νιώθω ήδη πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα, ελπίζω να είναι τόσο φυσικά όπως το έχω στο μυαλό μου, φτύστε το και τα λέμε σε φωτογράφιση μαγιό σε κανένα μήνα», είπε στα stories της.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024