Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα 2024

Η Rolex παρουσιάζει τα νέα μοντέλα 2024

Οι νέες δημιουργίες της Rolex παρουσιάστηκαν, στην έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας «Watches and Wonders 2024» στην Γενεύη

H AΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ

Χάρη στην τεχνογνωσία της ύψιστης ωρολογοποιίας της Rolex, τα νέα εμβληματικά μοντέλα, διαθέτουν ανανεωμένη εμφάνιση και δημιουργούν αντιθέσεις για να επιτύχουν μια αρμονική ισορροπία λειτουργικότητας και αισθητικής, απόδοσης και ακρίβειας, παράδοσης και καινοτομίας.

GMT– MASTER II

Για πρώτη φορά, το νέο μοντέλο Oyster Perpetual GMT-Master II, με κάσα από ατσάλι Oystersteel, διαθέτει κεραμική στεφάνη Cerachrom σε χρωματικό συνδυασμό από γκρι και μαύρο, για την ένδειξη μέρας και νύχτας. Διατίθεται σε 2 παραλλαγές μπρασελέ -Oyster και Jubilee.
Το καντράν από μαύρη λάκα είναι χαραγμένο με το όνομα «GMT-Master II» σε πράσινο χρώμα. Το ίδιο χρώμα έχει και ο 24ωρος δείκτης για την λειτουργία ένδειξης της δεύτερης ζώνης ώρας.

DAY-DATE

Η ανανεωμένη, εμβληματική συλλογή Day-Date  εκφράζει την διαρκή αναζήτηση της τελειότητας στην παραμικρή λεπτομέρεια. Tα χρώματα, τα πολύτιμα μέταλλα, τα μοτίβα και οι ωροδείκτες δημιουργούν αρμονικούς συνδυασμούς. Τα νέα μοντέλα διατίθενται σε 4 νέες εκδόσεις διαμέτρου 40mm και 36mm.

Τα μοντέλα διαμέτρου 40mm: Everose χρυσός 18Κ με καντράν ντεγκραντέ από σχιστόλιθο.  Λευκός χρυσός 18Κ με καντράν από λευκό φίλντισι (mother of pearl).

Τα μοντέλα διαμέτρου 36mm: Κίτρινος χρυσός 18Κ με καντράν από λευκή λάκα με Roman ωροδείκτες. Everose χρυσός 18Κ με μπλε-πράσινο καντράν, στεφάνη διακοσμημένη για πρώτη φορά, με 60 διαμάντια με κοπή τραπέζιου σχήματος.

PERPETUAL 1908

Το νέο Perpetual 1908, διατίθεται πλέον σε πλατίνα 950 και καντράν ice blue, αποκλειστικότητα της Rolex στα μοντέλα από πλατίνα. Το γεωμετρικό μοτίβο στην επιφάνεια του καντράν κατασκευάζεται με την τεχνική guillochage που επιτρέπει στο φως να δημιουργεί ποικιλία αντανακλάσεων με κάθε κίνηση του καρπού. To μοντέλο Perpetual 1908 αποτελεί το σύμβολο της ρετρό κομψότητας και της σύγχρονης   κλασικότητας.

ROLEX DEEPSEA

Η Rolex  παρουσιάζει για πρώτη φορά το μοντέλο Deepsea σε κίτρινο χρυσό 18Κ. Tο σύστημα αποσυμπίεσης Ringlock είναι κατασκευασμένο από μπλε Cerachrom, μια τεχνική καινοτομία στην κάσα του ρολογιού που επιτρέπει στον μηχανισμό να αντέχει την τεράστια πίεση που εξασκείται στο αχανές βάθος των 3.900 μέτρων. H βαλβίδα διαφυγής του αερίου ηλίου αποτελεί σημαντικό μέρος του εξοπλισμού ασφαλείας κατά την διάρκεια της αποσυμπίεσης, και είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο RLX- όπως το πίσω μέρος της κάσας.

Φωτεινό, μεγαλοπρεπές και καινοτόμο. Το νέο Rolex Deepsea είναι ο απαραίτητος καταδυτικός εξοπλισμός που έχει σχεδιαστεί για να φωτίζει στα βάθη των ωκεανών.

COSMOGRAPH DAYTONA

Η Rolex παρουσιάζει δύο νέες εκδόσεις του Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, από λευκό χρυσό 18Κ. Διατίθενται με καντράν και χρονογράφους κατασκευασμένους από λευκό ή μαύρο mother of pearl.

Η δύναμη της αντίθεσης, η ένταση των χρωμάτων και το βάθος των αντανακλάσεων είναι αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα αυστηρής επιλογής και επεξεργασίας πολύτιμων λίθων και μετάλλων, από εξειδικευμένους τεχνίτες της Rolex. Τα δύο νέα ρολόγια διαθέτουν στεφάνη με 36 μπριγιάν και μπρασελέ Oysterflex ή Oyster.

SKYDWELLER

Εκλεπτυσμένο και πρωτοποριακό τεχνολογικά, το Oyster Perpetual Sky-Dweller σε Everose χρυσό ή κίτρινο χρυσό, 18Κ, είναι πλέον διαθέσιμο με μπρασελέ Jubilee. Σχεδιασμένο να δίνει τη δυνατότητα σε αυτόν που το φορά, να παρακολουθεί μία δεύτερη ζώνη ώρας ταυτόχρονα με την τοπική ώρα με τη βοήθεια του 24ωρου δείκτη.
Συνδυάζεται με καντράν σχιστόλιθου στην έκδοση Everose 18 καρατίων και με λευκό καντράν στην έκδοση από κίτρινο χρυσό.

Ανακαλύψτε την συλλογή στο www.rolex.com

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024