Μία Καλίφα: Όταν «έκραξε» θαυμαστή της που έκανε τατουάζ το πρόσωπό της
Περισσότερο με πρόχειρο σκίτσο έμοιαζε παρά με την πραγματική της εικόνα.
Άλλες ίσως και να κολακεύονταν. Όχι όμως η Μία Καλίφα η οποία θεώρησε την πρωτοβουλία ενός θαυμαστή της αχρείαστη.
Η διάσημη πορνοστάρ Μία Καλίφα έκραξε πριν μερικά χρόνια έναν θαυμαστή της, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπό της. Αντί να κολακευτεί από μια τέτοια κίνηση, έδειξε περισσότερο να εκνευρίζεται, κάτι που το εξέφρασε.
«Πρώτα από όλα είσαι ηλίθιος», είπε η Μία Καλίφαόταν είδε το τατουάζ με το πρόσωπό της. Και συνέχισε: «Δεύτερον, τα φρύδια μου είναι ανομοιόμορφα. Τρίτον τι το ξεχωριστό βρήκες και έκανες αυτό το τατουάζ;».
Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τατουάζ δεν ήταν και και η καλύτερη απόδοση της εικόνας της.
Περισσότερο με πρόχειρο σκίτσο έμοιαζε παρά με την πραγματική της εικόνα.
Η Mia Khalifa συνέχισε στο ίδιο ύφος να κράζει τον θαυμαστή της: «Μοιάζω σαν να σύρθηκα από τα βάθη της κόλασης. Τι είδους χαζοί θα σημάδευαν μόνιμα το σώμα τους με κάτι τέτοιο; Αυτό δεν είναι ωραίο ή κολακευτικό… είσαι ηλίθιος lol».
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
- Γερμανία: Δια πυρός και σιδήρου ο Μερτς – Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έθεσε σε δοκιμασία την κυβέρνηση
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026




