Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «καυτός» Ιωαννίδης, η ολοκληρωτική εμφάνιση με την ΑΕΚ και το νέο συμβόλαιο (vids)

Ο «καυτός» Ιωαννίδης, η ολοκληρωτική εμφάνιση με την ΑΕΚ και το νέο συμβόλαιο (vids)

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι… on fire, οι εμφανίσεις του κρατάνε τον Παναθηναϊκό γερά στο κόλπο του τίτλου και αναπόφευκτα παραμένει «ζεστή» η κουβέντα για την επόμενη μέρα

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση. Ένα ακόμη γκολ. Μία ακόμα νίκη για τον Παναθηναϊκό. Και το «τριφύλλι» με αυτόν οδηγό συνεχίζει να ελπίζει. Είναι στο -4 από την κορυφή, έχοντας κάνει ήδη δύο νίκες σε ντέρμπι στα play offs (Ολυμπιακό, ΑΕΚ). Ο Φώτης Ιωαννίδης, περί ου λόγος, είναι ένας από τους παράγοντες που κάνουν τον Φατίχ Τερίμ να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο «ήρωας» των «πράσινων» και να τους οδηγήσει σε ένα πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια.

Έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Αλλά με τέτοιον Ιωαννίδη έχει κάθε δικαίωμα στην ελπίδα. Το χθεσινό πρώτο ημίχρονο του Έλληνα επιθετικού με την ΑΕΚ ήταν απλά απολαυστικό.

Δεν είναι μόνο το γκολ του στο 34′ (ξεκίνησε από δικό του κλέψιμο της μπάλας από τον Μουκουντί!) που ολοκλήρωσε την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά (είχε ισοφαρίσει ο Μπακασέτας στο 32′). Είναι το γεγονός ότι απασχόλησε (ξανά) όσο κανείς άλλος την άμυνα του Ματίας Αλμέιδα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η δημιουργία πάρα πολλών φάσεων. Το υψηλό πρέσινγκ. Τα κλεψίματά του. Οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα. Η ψυχραιμία που είχε στη φάση του ακυρωθέντος γκολ να κρατήσει μπάλα, να περάσει τρεις παίκτες και να ελευθερώσει στον Γουίλιαν Αράο που στη συνέχεια έκανε την ασίστ στον Τάσο Μπακασέτα που σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Βραζιλιάνο. Το κλέψιμο της μπάλας από τον Μουκουντί (τον οποίον έκανε ό,τι ήθελε χθες!) στο 32′, απ’ όπου ουσιαστικά ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης.

Οι επιδόσεις του; Απλά σε καθηλώνουν: 10 ενέργειες στην περιοχή. 11/19 μονομαχίες. 5/5 ντρίμπλες. 18 κουβαλήματα μπάλας. 7 σουτ. 1 γκολ!

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας απίστευτος χειριστής της μπάλας που της… μιλάει κυριολεκτικά! Και την κάνει να υπακούει σε κάθε του θέλημα. Είναι σίγουρο. Δεν θα τον έχουμε για πολύ κοντά μας. Δεν θα τον απολαμβάνουμε για πάρα πολύ καιρό ακόμα να οργώνει τα γήπεδα της Stoiximan Superleague. Αναμφίβολα είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά. Τα 21 γκολ και οι 7 ασίστ που έχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις είναι μόλις μερικά από αυτά που προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο 24χρονος φορ.

Αργά ή γρήγορα θα πάρει μία πολύ μεγάλη μεταγραφή για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα είναι στη Serie A για λογαριασμό της Λάτσιο; Θα είναι στη La Liga για τα.. μάτια της Σεβίλλης; Θα είναι στη Liga Portugal για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας; Θα είναι για κάποια άλλη ομάδα ή για άλλο πρωτάθλημα; Άγνωστο. Άγνωστο και το αν θα φύγει φέτος ή αν ο Παναθηναϊκός θα τον «δέσει» για αρκετά χρόνια ακόμα, όπως φέρεται να είναι η επιθυμία των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

20 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο κοστολογείται ο Ιωαννίδης από το «τριφύλλι». Αλλιώς μεταγραφή «γιοκ». Με τα τελευταία σενάρια να αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι «πράσινοι» είναι τόσο αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Φώτη, που ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να του υπερδιπλασιάσει τις αποδοχές από τα 500.000 ευρώ στο 1,2 εκατομμύριο και με συμβόλαιο που θα έχει ισχύ έως το 2028.

Μία υπόθεση με τεράστιο ενδιαφέρον, που αναμένεται να παραμείνει στο προσκήνιο για αρκετό καιρό ακόμη…

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024