Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» για Ιωαννίδη: «Έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με την Σπόρτινγκ»

«Βόμβα» για Ιωαννίδη: «Έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με την Σπόρτινγκ»

Όχι απλά είναι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Φώτης Ιωαννίδης, αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Μεγάλη πέραση φαίνεται πως έχει στην Πορτογαλία ο Φώτης Ιωαννίδης αφού καθημερινά το όνομά του φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα και ιστοσελίδες. Οι Ίβηρες συνδέουν τον φορ του Παναθηναϊκού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σε σημερινό της ρεπορτάζ η «A Bola» πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα με αυτό ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές ενώ αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ γνωρίζει πια και τα «θέλω» της ελληνικής ομάδας που είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν είναι βέβαιο όμως πως θα ικανοποιήσει τη διοίκηση των «πράσινων» που έχει πολύ μεγάλες βλέψεις για τον διεθνή άσο.

Όσα αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα:

«Επομένως υπάρχει ήδη λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, ο Ιωαννίδης τα πάει περίφημα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Δυνατός με ύψος 1,87 μ. και 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής προκαλεί το ενδιαφέρον και σε άλλες χώρες. Η Σπόρτινγκ γνωρίζει ότι η ομάδα της Αθήνας θέλει 20 εκατ. ευρώ και πήρε αυτή την πληροφορία από επαφές που έχει κάνει.

Η ενίσχυση της επίθεσης θα εξετάζεται πάντα, ακόμη και χωρίς να φύγει ο Γιόκερες, αλλά ο συγκεκριμένος ελληνικός στόχος εξαρτάται από την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ».

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024