Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ημέρες προσαρμογής της ΕΤΕπ για το 2024 - Πρόσκληση σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης

Ημέρες προσαρμογής της ΕΤΕπ για το 2024 – Πρόσκληση σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης

Στις 24 και 25 Απριλίου, η ΕΤΕπ θα συγκεντρώσει ένα πολύμορφο κοινό όπου θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν εμπειρίες για τον σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση και την εκτέλεση έργων προσαρμογής.

Οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης προσκαλούνται να συζητήσουν για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή και να λάβουν συμβουλές και ιδέες από ειδήμονες ως προς τα έργα και τα επενδυτικά τους σχέδια.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) έχει επικοινωνήσει με την Επιτροπή των Περιφερειών καλώντας τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης να συμμετάσχουν στις «Ημέρες προσαρμογής της ΕΤΕπ για το 2024». Στις 24 και 25 Απριλίου, η ΕΤΕπ θα συγκεντρώσει ένα πολύμορφο κοινό απαρτιζόμενο από έως και 100 επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν εμπειρίες για τον σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση και την εκτέλεση έργων προσαρμογής. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υβριδικά (στο Λουξεμβούργο και διαδικτυακά).

Επενδυτικά εμπόδια και πιθανές ιδέες για την υπέρβασή τους

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, η δε ειδική συνεδρίαση για τους δήμους και τους λοιπούς οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου παρουσιάζει γι’ αυτούς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθότι θα επικεντρωθεί στα επενδυτικά εμπόδια και στις πιθανές ιδέες για την υπέρβασή τους.

Στο τέλος και των δύο ημερών, υποστηρίζει η ΕτΠ  απευθυνόμενη προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης «μπορείτε να συζητήσετε για τις ιδέες και τα επενδυτικά σας σχέδια με έναν εμπειρογνώμονα της ΕΤΕπ σε εργαστήρια έργων. Για τη συμμετοχή σας σε αυτά τα εργαστήρια, πρέπει να γίνει εκ των προτέρων κράτηση ώρας και ημέρας με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην που θα περιέχει πληροφορίες για το έργο σας».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024