Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της 28χρονης - Θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της 28χρονης – Θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού

Ο κατηγορούμενος ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αναφέροντας στις Αρχές ότι είχε νοσηλευτεί 7 φορές στο παρελθόν.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος ο οποίος κατηγορείται για της δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε στις Αρχές ότι είχε διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες και είχε νοσηλευτεί 7 φορές στο παρελθόν, σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος, ο οποίος δια του δικηγόρου τους παρέδωσε υπόμνημα στο οποίο κάνει εκτενή αναφορά σε ψυχιατρικά – ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενος στο υπόμνημά του στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών (από το 2013 έως το 2023) νοσηλεύτηκε 7 φορές, εκτός από το Δαφνί και το «Αττικόν» και σε ιδιωτικές κλινικές.

Τα ψυχωσικά επεισόδια

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων

Ο 39χρονος συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έμοιαζε ήρεμος, ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του.

Λύτρας: Ειδεχθές έγκλημα, δεν υπάρχουν λόγια

«Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια να πεις στην οικογένεια της Κυριακής» υποστήριξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Απόστολος Λύτρας, σημειώνοντας ότι η άτυχη κοπέλα έκανε το αυτονόητο, δηλαδή να πάει στο τμήμα να ζητήσει προστασία και βοήθεια.

Αναφορικά με τον πελάτη του, ο κ. Λύτρας υπογράμμισε ότι «ζητήσαμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024