Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι το Matrix προέβλεψε την πτώση των Δίδυμων Πύργων

Συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι το Matrix προέβλεψε την πτώση των Δίδυμων Πύργων

Οι εικασίες αφορούν μια κατά τα άλλα αρκετά αθώα σκηνή στην οποία ο Neo, τον οποίο υποδύεται ο Κιάνου Ριβς, ανακρίνεται από τον πράκτορα Smith.

Οι θαυμαστές του Matrix ανακάλυψαν μια ανησυχητική σύμπτωση στην κλασική ταινία επιστημονικής φαντασίας και οι συνομωσιολόγοι έχουν πάρει τα πάνω τους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου έχει τραβήξει μια λεπτομέρεια στην ταινία του 1999, η οποία έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους ως «βλάβη στο matrix». Οι εικασίες αφορούν μια κατά τα άλλα αρκετά αθώα σκηνή στην οποία ο Neo, τον οποίο υποδύεται ο Κιάνου Ριβς, ανακρίνεται από τον πράκτορα Σμιθ.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την πρώτη κυκλοφορία του «Matrix», η επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτό έχει γίνει μέρος του διαδικτυακού διαλόγου, ακόμη και κομμάτι της πραγματικής συζήτησης στην επιστημονική κοινότητα

Δεν είναι η ίδια η πράξη, αλλά μια ημερομηνία στο διαβατήριό του στην οποία στρέφεται ο κόσμος.

Είμαστε κι εμείς οι ίδιοι κολλημένοι μέσα σε μια προσομοίωση;

Ο Neo, ο οποίος γεννήθηκε ως Thomas A. Anderson, έχει διαβατήριο με ημερομηνία λήξης την 11η Σεπτεμβρίου 2001 – την ημέρα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Την εν λόγω σκηνή μπορείτε να δείτε παρακάτω – και το διαβατήριο φαίνεται μόνο για ένα ή δύο δευτερόλεπτα και ανάποδα.

Ενώ η ημερομηνία έχει επισημανθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο παρελθόν, ένα στιγμιότυπο του διαβατηρίου έχει γίνει viral μετά την ανάρτησή του στο Reddit.

Οι συνωμοσιολόγοι συζητούν για την ημερομηνία λήξης του διαβατηρίου, με έναν μάλιστα να υποστηρίζει ότι το Neo σημαίνει στην πραγματικότητα «Nine Eleven Orchestrated».

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς αναφέρθηκαν στην περίεργη σύμπτωση, με την ταινία να βγαίνει δύο χρόνια πριν από τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την πρώτη κυκλοφορία του «Matrix», η επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτό έχει γίνει μέρος του διαδικτυακού διαλόγου, ακόμη και κομμάτι της πραγματικής συζήτησης στην επιστημονική κοινότητα.

Στην πραγματικότητα, όπως ακριβώς ο Neo ανακάλυψε ότι η «ζωή» που ζούσε ήταν κάτι περισσότερο από ένα κατασκευασμένο αλγόριθμο, επιστήμονες και φιλόσοφοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι κολλημένοι μέσα σε μια προσομοίωση.

*Mε πληροφορίες από MSN | Κεντρική φωτογραφία θέματος: ΥοuTube

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024