Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα δημιουργήσεις έναν… κάθετο κήπο στο σαλόνι σου

Πώς θα δημιουργήσεις έναν… κάθετο κήπο στο σαλόνι σου

Ο κάθετος κήπος DIY είναι πραγματικά εύκολος στην εφαρμογή και τη συντήρηση.

Αν θέλετε να δώσετε μια πινελιά χρώματος στο σαλόνι σας με έναν τοίχο από άνθη, είτε ακόμα να συλλέξετε τα δικά σας αγαπημένα βότανα από έναν κήπο ακριβώς στο παράθυρο της κουζίνας τότε δεν έχετε παρά να φτιάξετε τον δικό σας κάθετο κήπο.

Πρόκειται για μια διακοσμητική σχεδιαστική λύση για μικρότερους χώρους και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε πράσινο σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Σήμερα, είναι πιο εύκολο από ποτέ να δημιουργήσετε τον δικό σας εσωτερικό κάθετο κήπο με αρθρωτά συστήματα φύτευσης και κρεμαστές γλάστρες που απαιτούν ελάχιστη συναρμολόγηση.

Το καλό με τον κάθετο κήπο είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ χώρο και μπορεί να δημιουργηθεί σε διάφορα στυλ που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Ο κάθετος κήπος DIY είναι πραγματικά εύκολος στην εφαρμογή και τη συντήρηση. Μπορεί να εγκατασταθεί σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, όπως στην βεράντα του κήπου, στη κουζίνα, το μπαλκόνι και την πίσω αυλή.

Το μόνο που θα πρέπει να εξετάσετε είναι τις συνθήκες φωτισμού, τις απαιτήσεις σε νερό και τις ανάγκες συντήρησης των φυτών που θα επιλέξετε.

Είτε πρόκειται για το σαλόνι, το μπαλκόνι ή ακόμα και τον τοίχο της κουζίνας, αποφασίστε πού θα θέλατε να είναι ο κάθετος κήπος σας. Μπορείτε να επιλέξετε να φτιάξετε όλο τον πράσινο κήπο σε μια ξύλινη ή μεταλλική σανίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχει στερεωθεί με ασφάλεια.

Καθώς υπάρχουν πολλά φυτά σε έναν ενιαίο χώρο, είναι απαραίτητο να τους προσφέρετε τη σωστή φροντίδα και επομένως όσο περισσότερες παρόμοιες ποικιλίες φυτέψετε, τόσο το καλύτερο για εσάς.

Αν πάλι διαθέτετε ένα μικρό μπαλκόνι μπορείτε να αξιοποιήσετε το τοίχο του για να φτιάξετε τον κάθετο κήπο σας. Βάλτε μια αιώρα ή μια κούνια και μεταμορφώστε το χώρο σας σε μια μικρή όαση πρασίνου απολαμβάνοντας το πρωινό καφέ σας ή το ποτό σας μετά από μια κουραστική μέρα.

Ο,τι και αν χρειαστείτε για την δημιουργία του κάθετου κήπου σας θα τα βρείτε όλα στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας. Ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες θυμίζουν καλοκαίρι είναι ευκαιρία να φτιάξετε και τον εξωτερικό σας κήπο επενδύοντας σε έπιπλα κήπου και βεράντας.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024