Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
6 nude μολύβια χειλιών που αναδεικνύουν όλες τις επιδερμίδες

6 nude μολύβια χειλιών που αναδεικνύουν όλες τις επιδερμίδες

Τα nude lip liners διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Η γοητεία των nude μολυβιών χειλιών είναι αδιαμφισβήτητη – ταιριάζουν σχεδόν με κάθε εμφάνιση και καταφέρνουν να συμπληρώνουν κάθε τόνο δέρματος. Για να μην αναφέρουμε ότι ένα καλό nude lip liner είναι η ιδανική βάση για κάθε συνδυασμό χειλιών, είτε θέλετε ένα κλασικό look φιλικό προς το γραφείο, είτε ένα glossy lip εμπνευσμένο από τα 90s, είτε αν θέλετε να βάλετε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και να δώσετε ένα ombré σύνολο.

Όσον αφορά τις αποχρώσεις, τα nude lip liners διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Υπάρχουν τα ουδέτερα καφέ, τα μωβ ροζ και όλα τα ενδιάμεσα. Υπάρχει επίσης μια πληθώρα αποχρώσεων που προορίζονται για να ταιριάζουν καλύτερα με τον ακριβή τόνο του δέρματός σας, ανάλογα με τον υπότονό σας.

Έτσι, αν είστε κάποια που έχει ψυχρό υπότονο, μπορεί να θέλετε να επιμείνετε σε nude αποχρώσεις που είναι περισσότερο στη ροζ πλευρά, ενώ οι θερμοί υπότονοι απαιτούν καφέ τόνους, και αν είστε ομάδα ουδέτερων – στοχεύστε σε μια ισορροπία και των δύο.

Δεδομένου του τεράστιου αριθμού των διαθέσιμων εμπορικών σημάτων (και αποχρώσεων), η επιλογή του τέλειου nude μολυβιού χειλιών μπορεί να σας μπερδεύει.

Γι αυτό ψάξαμε και βρήκαμε 6 nude μολύβια που θα απογειώσουν το κραγιόν σας

Μολύβι Χειλιών Sante Lip Liner 01 Gentle Rose 1.14gr

Με το Bio μολύβι Lip Liner της SANTE,τονώστε το σχήμα των χειλιών σας και δώστε ένταση στα χείλη σας.

Μολύβι Χειλιών L’Oreal Paris Color Riche Couture 362 Crystal Cappuccino Ροζ

Το μολύβι χειλιών ακριβείας Color Riche Le Lip Liner Couture – καθορίζει τις καμπύλες των χειλιών σας.

Μολύβι Χειλιών Seventeen Longstay Lip Shaper 01 Winter Rose

Η εξαιρετικά μαλακή υφή του μολυβιού επιτρέπει ακριβή εφαρμογή, ενώ η σύνθεσή του διαρκεί για ώρες, προσφέροντας άψογη διάρκεια και έντονο χρώμα που παραμένει ακαταμάχητο.

Μολύβι Χειλιών Nyx Professional Makeup Slim Ever 1.04gr

Το μολύβι χειλιών είναι διαθέσιμο σε μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων γεμάτων ζωντάνια -από ζεστό καστανοκόκκινο και πορτοκαλί μέχρι το απόλυτο κόκκινο. Η βουτυρένια, μακράς διάρκειας σύνθεσή του εφαρμόζεται εύκολα και ανάλαφρα, χωρίς να τρέχει ή να μουντζουρώνει.

Lip Liner Maybelline Color Sensational Shaping 10 Nude Whisper 5gr

Το Color Sensational Shaping Lip Liner δημιουργεί μια πλήρως καθορισμένη εμφάνιση χειλιών, που βοηθά το κραγιόν να παραμείνει σταθερό, για τα πιο εντυπωσιακά χείλη σας.

Μολύβι Χειλιών Dior Contour 100 Nude Look

Με μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με φυτικά συστατικά φροντίδας για τα χείλη, το μολύβι χειλιών Dior Contour συνδυάζει τέλεια έντονο χρώμα, 8 ώρες σταθερότητα και άνεση υψηλών προδιαγραφών. Τα χείλη καθορίζονται άψογα, με το φυσικό τους σχήμα να ενισχύεται με μια κίνηση.

Ολα τα μολύβια χειλιών αλλά και τα πάντα για το μακιγιάζ θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και θα τα παραλάβετε όλα στην ώρα τους στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024