Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Cooper S Classic: Νέα επιλογή με δόσεις… νοσταλγίας

MINI Cooper S Classic: Νέα επιλογή με δόσεις… νοσταλγίας

Το MINI Cooper S αποκτά ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού με αναφορές σε διαχρονικά στοιχεία και μοτίβα συνυφασμένα με τα κλασικά MINI σε μια νέα προσέγγιση

Hβρετανική φίρμα προσθέτει ένα νέο εξοπλιστικό επίπεδο στην γκάμα του νέου MINI Cooper, ονόματι Classic. To Classic αποτελεί προνόμιο της έκδοσης Cooper S η οποία εφοδιάζεται με δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 300 Nm ροπής.

Το νέο επίπεδο εξοπλισμού είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για το αμάξωμα συμπεριλαμβανομένου του Ocean Wave Green των εικόνων τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με μαύρη/λευκή οροφή και καλύμματα καθρεφτών καθώς και νέου σχεδιασμού τροχούς διάστασης από 16-18 ίντσες.

Αντιστοίχως στο εσωτερικό οι επενδύσεις των επιφανειών υιοθετούν επίσης διχρωμία μαύρου/μπλε ενώ τα καθίσματα επενδύονται με ύφανση Vescin σε μαύρο και γκρι με μοτίβα πτι καρό για τις πλάτες τους και μπλε ραφές.

Ως μέρος του βασικού εξοπλισμού του νέου MINI Cooper S Classic περιλαμβάνεται ένα πλήθος συστημάτων υποβοήθησης μεταξύ των οποίων το Safety Exit για την ασφαλή έξοδο από το όχημα, ενεργό cruise control καθώς και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με αυτόνομη λειτουργία καθώς εντοπίζει τις θέσεις στάθμευσης και παρκάρει μόνο του.

Στις προαιρετικές επιλογές του Cooper S συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων θερμαινόμενα καθίσματα, head-up display και αντικλεπτικό σύστημα.

Εν είδει υπενθύμισης η έκδοση Cooper S που εφοδιάζεται με δίλιτρο turbo κινητήρα σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο Steptronic, εξασφαλίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα ενώ μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 242 χλμ./ώρα.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024