Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε δύσκολη θέση ο Τερίμ - Τα παίζει όλα με την ΑΕΚ

Σε δύσκολη θέση ο Τερίμ – Τα παίζει όλα με την ΑΕΚ

Ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού και απέναντι στην ΑΕΚ είναι η τελευταία του ευκαιρία να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην «Λεωφόρο» και πλέον βρίσκεται στους 6 βαθμούς μακριά από την πρώτη ΑΕΚ, στην βαθμολογία της Superleague.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, παρά την νίκη της επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των play offs, έχασε σημαντικό έδαφος στην «μάχη» του πρωταθλήματος και πλέον ο Τούρκος τεχνικός βρίσκεται με… την πλάτη στον τοίχο.

Χρόνος για πολλές αλλαγές δεν υπάρχει αφού αύριο (3/4, 21:00) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Ένωση. Ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα «τελικού» αφού σε περίπτωση ήττας, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο -9 από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και θα είναι δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά.

Αυτό, δεν αποκλείεται να επηρεάσει το μέλλον του Τερίμ ενόψει της νέας σεζόν, αφού ο Τούρκος τεχνικός ήρθε τα Χριστούγεννα με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν στο «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Οι «πράσινοι», σε συνδυασμό με το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (7/4, 19:30) με τον Άρη, παίζουν την… τελευταία τους ζαριά για το πρωτάθλημα, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και το μέλλον του Τερίμ στον πάγκο τους.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024