Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Emma Kok & Andre Rieu: Το 16χρονο ταλέντο, ο κορυφαίος σολίστ και η σοβαρή ασθένεια – Η ιστορία που καθηλώνει

Emma Kok & Andre Rieu: Το 16χρονο ταλέντο, ο κορυφαίος σολίστ και η σοβαρή ασθένεια – Η ιστορία που καθηλώνει

Το ταλέντο της στην μουσική βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίσει μέσα από το «The Voice Kids» της Ολλανδίας.

Μπορεί να βλέπεις ένα ταλαντούχο 16χρονο κορίτσι, να μπορεί να στέκεται επάξια δίπλα στον παγκοσμίως κορυφαίο βιολιστή, Andre Rieu. Η 16χρονη Emma Kok, για την ακρίβεια, όχι μόνο στέκεται επάξια, αλλά καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο της παρά το νεαρό της ηλικίας.

Μέχρι κάποιο διάστημα παρέμενε άγνωστη. Παρέμενε ένα κορίτσι, το οποίο κρύβει μια ιστορία. Το ταλέντο της στη μουσική όμως, βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίσει μέσα από το «The Voice Kids» της Ολλανδίας.

View this post on Instagram

A post shared by EMMA (@emmakokofficial)


Η 16χρονη Emma Kok κατάφερε να βγει νικήτρια μέσα από το σόου αυτό και από εκεί να ξεκινήσει μια καριέρα που κανείς δεν περίμενε. Πλέον ζει το όνειρο της, δίπλα στον διάσημο βιολιστή και διευθυντή ορχήστρας, ενώ έχει ευαισθητοποιήσει έντονα το κοινό, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο λόγος μάλιστα που μοιραζόμαστε την ιστορία της, είναι για να εμπνευστεί περισσότερος κόσμος να διεκδικεί τα όνειρα και να μην αφήνει οποιοδήποτε πρόβλημα, να μπαίνει εμπόδιο.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της 16χρονης Emma Kok

Η 16χρονη πάσχει από μια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «γαστροπάρεση». Η γαστροπάρεση είναι μια πάθηση που χαρακτηρίζεται από μερική παράλυση των μυών του στομάχου και εμποδίζει την πέψη και την κίνηση της τροφής μέσω του πεπτικού συστήματος. Το στομάχι της Emma είναι πρακτικά αδρανές, καθιστώντας τη σίτιση καθημερινό αγώνα. Η κατάσταση αυτή έχει συμπτώματα όπως ναυτία, εμετό και φούσκωμα.

Για να διαχειριστεί την κατάστασή της, η Emma βασίζεται σε δύο αντλίες σίτισης, οι οποίες παρέχουν την τροφή που χρειάζεται ο οργανισμός της. Αυτές οι αντλίες παρακάμπτουν τους περιορισμούς του στομάχου της, παρέχοντας τροφή απευθείας στο πεπτικό της σύστημα. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά η αποφασιστικότητα και η ανθεκτικότητα της Emma αποδεικνύει πόσο αγαπά το όνειρό της.

View this post on Instagram

A post shared by EMMA (@emmakokofficial)


Πρόσφατα μάλιστα υποβλήθηκε σε μια θεραπεία που σχετίζεται με το σωλήνα σίτισης, η οποία ήταν επιτυχής, αλλά συνοδεύεται από αφόρητο πόνο. Η ειλικρίνεια της Emma για τους αγώνες της αναδεικνύει τη σωματική και συναισθηματική επιβάρυνση της κατάστασής, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Ευτυχώς στο πλευρό της έχει την οικογένεια της να την στηρίζει, και να ενισχύουν την προσπάθεια της να ακολουθήσει τη μουσική.

Ο Andre Rieu είχε εμφανιστεί πρόσφατα και στην Αθήνα

Ο Ολλανδός βιολιστής και μαέστρος έχε καταφέρει να πραγματοποιήσει συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, και πρόσφατα είχε επισκεφθεί και τη χώρα μας. Ο μοναδικός σολίστ, είναι γνωστός για τον τρόπο που μπορεί να μεταφέρει τους θεατές σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς οδηγεί την υπέροχη ορχήστρα του Johann Strauss, τη χορωδία και πολλούς διεθνείς σολίστ, σε ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τα κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, μελωδίες και τραγούδια από ταινίες, όπερα και μουσική.

View this post on Instagram

A post shared by EMMA (@emmakokofficial)


Ο Rieu, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς στον κόσμο, έχοντας πουλήσει 40 εκατομμύρια άλμπουμ και είναι γνωστός για τις υψηλής ενέργειας ρομαντικές και χαρούμενες ερμηνείες του.

Να σημειωθεί πως τα videos του André στο YouTube, έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 40.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως.

Πηγή: Grace

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024