Μια άκρως ενδιαφέρουσα στατιστική της Euroleague προέκυψε, όσον αφορά στις τεχνικές ποινές που δέχονται οι προπονητές. Πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο Άλεξ Μουμπρού της Βαλένθια.
Στη δεύτερη θέση με οκτώ ισοβαθμεί ο Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού μαζί με τον Όντεντ Κάτας της Μακάμπι και τον Ρότζερ Γκριμάου της Μπαρτσελόνα, ενώ άλλες τόσες είχε δεχτεί και ο Δημήτρης Τζανμάρκο Ποτζέκο που έμεινε για πολύ λίγο στον πάγκο της Βιλερμπάν.
Ποιοι ακολουθούν…
Από πέντε έχουν δεχτεί ο Πάμπλο Λάσο της Μπάγερν και οι Δημήτρης Ιτούδης και Ερντέμ Τσαν, που όμως δεν… άντεξαν στους πάγκους Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές, ενώ τέσσερις έχει δεχτεί ο Λούκα Μπάνκι της Βίρτους Μπολόνια.
Κανένας άλλος δεν έχει πάνω από τρεις τεχνικές ποινές, ανάμεσά τους και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.