Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Supra GRMN: Νέα κορυφή

Toyota Supra GRMN: Νέα κορυφή

Η Toyota ετοιμάζει την κορυφαία έκδοση της Supra η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά GRMN και αναμένεται να ανεβάσει «θεαματικά» τον πήχη επιδόσεων

Hιαπωνική φίρμα εξελίσσει μια νέα υψηλών επιδόσεων έκδοση της Supra με τα διακριτικά GRMN, η οποία και εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να δοκιμάζει το βήμα της στο Nurburgring, αποκαλύπτοντας ένα μέρος των αδιαμφισβήτητα σπορ χαρακτηριστικών της με τα οποία φιλοδοξεί να διεκδικήσει μερίδιο από μια ιδιαίτερα πολυσυλλεκτική κατηγορία sportscars που συμπεριλαμβάνει από την Alpine 110R ως την BMW M2 CS και την Porsche Cayman GT4.

Αρκεί μια ματιά στις εξωτερικές της επιφάνειες για να διαπιστώσει κανείς τη διαφορετικότητα της έκδοσης και την υπογραφή της Gazoo Racing που έχει υιοθετήσει μια διαφορετική αεροδυναμική προσέγγιση όπως μαρτυρούν η πτέρυγα πίσω και το νέο splitter μπροστά.

Στα νέα στοιχεία συγκαταλέγονται επίσης το νέο καπό με τις εισαγωγές αέρα ενώ την εικόνα συμπληρώνουν νέοι ελαφρού κράματος τροχοί με σπορ ελαστικά πίσω από τους οποίους διακρίνεται ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μια ανασχεδιασμένη ανάρτηση όπως αφήνει να εννοηθεί η εξαιρετικά μικρή απόσταση από το έδαφος. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το είδος του κινητήρα που θα αναλαμβάνει να κινεί την Supra GRMN, αν και υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που την θέλουν να παραλαμβάνει τον εξακύλινδρο S58 με ισχύ μεταξύ 530 και 550 ίππων που εφοδιάζει τις Μ2, Μ3 αλλά και M4.

Μένει να αποδειχθεί αν ο επίμαχος κινητήρας θα εξακολουθήσει να προσφέρει την επιλογή ενός μηχανικού κιβωτίου εκτός από το αυτόματο οκτώ σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα η Supra GRMN αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της πριν το τέλος του έτους με την προοπτική να διατεθεί σε περιορισμένους αριθμούς.

Φωτογραφίες: Automedia

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024