Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο» - Εκτοξεύτηκε το #Τέμπη_Δικαίωση μέσα σε δύο ώρες

«Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο» – Εκτοξεύτηκε το #Τέμπη_Δικαίωση μέσα σε δύο ώρες

Οι χρήστες του Χ μετέτρεψαν την αφίσα του Στέφανου Κασσελάκη σε «κίνημα» κατά της συγκάλυψης, με hashtag #Τέμπη_Δικαίωση, οργανώθηκαν και μέσα σε δύο ώρες ήταν πρώτο με πάνω από 40.000 posts

Στην πρώτη θέση των hashtag στο X (πρώην Twitter) βρίσκονται για μια ακόμα φορά τα Τέμπη, με τους πολίτες να ζητούν Δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση για συγκάλυψη, και προσωπικά τον πρωθυπουργό με την χαρακτηριστική αφίσα που συνοδεύει το διαδικτυακό «κίνημα» να εικονίζει ένα πρόσωπο με το μισό κεφάλι να ανήκει στον Κώστα Αχ.Καραμανλή και τον άλλο μισό στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το #Τέμπη_Δικαίωση, μέσα σε δύο ώρες εκτοξεύτηκε και έγινε πρώτο, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι το βράδυ πάνω από 40.000 posts. Το σήμα για ταυτόχρονες αναρτήσεις δόθηκε για τις 21:00 και η ανταπόκριση των χρηστών αποδεικνύει ότι το ζήτημα για το έγκλημα των Τεμπών, παρά τη σπουδή της κυβέρνησης να το «κλείσει», μένει ορθάνοιχτο απαιτώντας απαντήσεις.

Μεταξύ όσων έσπευσαν να ποστάρουν την φωτογραφία συγγενείς θυμάτων των Τεμπών όπως ο Βαγγέλης Βλάχος, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης που με μια έννοια έδωσε την έμπνευση, αφού σε χθεσινή ανάρτησή του ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία που σήμερα συνοδεύει το #Τέμπη_Δικαίωση.

Τα μηνύματα στις αναρτήσεις είναι γροθιά στο στομάχι, ενώ πολλοί χρήστες συνοδεύουν τη φωτογραφία με χαρακτηριστικά βίντεο και άλλες φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, όπως το ανατριχιαστικό, δεδομένου του τι συνέβη μετά, βίντεο με τον τότε υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ.Καραμανλή να διαβεβαιώνει στη Βουλή εξοργισμένος μάλιστα ότι «διασφαλίζουμε την ασφάλεια των τρένων».

Από τις αναρτήσεις δεν λείπει και το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των Τεμπών, με τον χαρακτηριστικό τίτλο Και είναι ακόμα πρωθυπουργός…

Από τη σφοδρή κριτική δεν γλιτώνουν οι βουλευτές της ΝΔ που χειροκρότησαν τον Κώστα Αχ. Καραμανλή μετά την ομιλία του για το έγκλημα των Τεμπών στην συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024