Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Sin Boy από το νοσοκομείο - «Μόλις βγήκα από την εντατική»

Το μήνυμα του Sin Boy από το νοσοκομείο – «Μόλις βγήκα από την εντατική»

Ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Sin Boy και στέλνει το δικό του μήνυμα από το νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Sin Boy την ώρα που βρισκόταν στο κομμωτήριο και έκανε live στo TikTok, ο τράπερ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως η επίθεση ήταν σκηνοθετημένη, με την αδερφή του να υποστηρίζει σε δηλώσεις της πως ο Sin Boy βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση.

Ο Sin Boy ανάρτησε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τον δείχνει με ορό στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Μόλις βγήκα από την εντατική μετά την επίθεση που δέχτηκα. Όλα πήγαν καλά ευχαριστώ για τις ευχές σας», έγραψε στη συνέχεια ο τράπερ σε νέο του story.

Η ανάρτηση του Sin Boy από το νοσοκομείο

Η ανάρτηση του Sin Boy από το νοσοκομείο

Η ανάρτηση του Sin Boy μετά την περιπέτεια με την επίθεση που δέχτηκε

Η ανάρτηση του Sin Boy μετά την περιπέτεια με την επίθεση που δέχτηκε

Ο λογαριασμός askunkfunk δημοσίευσε τη στιγμή της επίθεσης στο Instagram. Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες να χτυπούν με μπουνιές και σκαμπό τον Sin Boy, ο οποίος έπεσε στο έδαφος για να προφυλαχθεί από τα χτυπήματα.

Στο βίντεο φαίνονται επίσης οι εργαζόμενοι του κομμωτηρίου να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Μόλις τελειώνει ο ξυλοδαρμός οι δράστες της επίθεσης αποχωρούν, ενώ ο Sin Boy σηκώνεται και φτιάχνει το μαλλί του. Μια κίνηση που σχολίασαν όσοι θεωρούν ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι ψεύτικο.

«Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται»

Η αδερφή του τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αποκάλυψε πως ο Sin Boy βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Τι να πρωτοπώ; Σκέφτομαι τον αδερφό μου που έφαγε ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι, είναι στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί, μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα», σημείωσε αρχικά.

«Ήταν live στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή. Ξαφνικά, ακούσαμε θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου ‘έλα, τον χτυπάνε’. Μπαίνω και βλέπω μέσα δύο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι’ αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν χάλια, το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω. Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον έβαλαν τα κορίτσια να κάτσει. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν», συμπλήρωσε.

«Ο αδερφός μου πάντα κάνει live στο TikTok και έτυχε να κάνει κι εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο, έχει μια φάπα που μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδερφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπάζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του. Φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί. Γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό», υπογράμμισε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024