Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: Στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε - Τι λέει η αδερφή του

Sin Boy: Στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε – Τι λέει η αδερφή του

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους φέρεται να έπεσε ο γνωστός τράπερ Sin Boy με τη στιγμή μάλιστα της επίθεσης να καταγράφεται από τον ίδιο.

Η εκπομπή «Γειά σου» επικοινώνησε με την αδελφή του Sin Boy η οποία αποκάλυψε ότι ο τράπερ βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την επίθεση αυτή, ενώ απάντησε και σε όσους λένε ότι το εν λόγω περιστατικό είναι στημένο.

Ο τράπερ στο νοσοκομείο

«Τι να σου πρωτοπώ. Σκέφτομαι τον αδελφό μου που έφαγε το ξύλο. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί φοβόμουν μην είχε κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Είναι μέσα στο νοσοκομείο. Είναι η μητέρα μου τώρα εκεί, μαζί του. Το κεφάλι του πονάει, ζαλίζεται. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Ήταν live στο TikTok, εγώ ήμουν πίσω στην αυλή.

Ξαφνικά, ακούσαμε μεγάλους θορύβους σαν πράγματα να πέφτουν, να χτυπιούνται. Λέει η φίλη μου, έλα, τον χτυπάνε, και μπαίνω εγώ μέσα και ήταν δυο μαντραχαλάδες με full face. Πήγανε κατευθείαν γι’ αυτόν και κατευθείαν με γροθιά. Έπεσε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές. Ήταν και ένας με σκαμπό στο χέρι και πήγε να του το ρίξει στο κεφάλι. Ήταν χάλια το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο, ήταν πεσμένος κάτω.

Σηκώθηκε ζαλισμένος και τον κάτσανε μετά τα κορίτσια. Του φέραμε νερό, προσπάθησα εγώ να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε ένα φαρμακείο. Αυτοί έτρεξαν, βγήκαν έξω και άρχισαν να τρέχουν» ανέφερε αρχικά η αδελφή του Sin Boy.

Στημένο περιστατικό;

Για όσους λένε ότι το περιστατικό αυτό είναι στημένο, η αδελφή του Sin Boy απαντά λέγοντας,«Ο αδελφός μου πάντα κάνει Live στο TikTok και έτυχε να κάνει κι εκείνη τη στιγμή. Αν δεις το βίντεο, έχει μια φάπα, μόνο ψεύτικη δεν είναι. Ο αδελφός μου εκείνη τη στιγμή είχε στα μαλλιά του ντεκαπαζ, βαφές. Του ρίχνουν μια σφαλιάρα και πετάγεται όλη η ντεκαπάζ στο πρόσωπό του, φοβήθηκε μην πάθουν κάτι τα μάτια του, μην καεί, και γιατί έχει και μυωπία και αστιγματισμό.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024