Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: Αγνώριστος ο τράπερ μετά... τον «θάνατό» του

Sin Boy: Αγνώριστος ο τράπερ μετά… τον «θάνατό» του

Δείτε τον!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Sin Boy και μέλη της οικογένειάς του για αρκετές ημέρες άφηναν να αιωρείται η πληροφορία ότι ο τράπερ είναι νεκρός.

Μέσα από φήμες, τροφοδοτούμενες από αναρτήσεις τους, φωτογραφίες στο inernet, αποχαιρετιστήρια stories τους και την άρνησή τους να απαντήσουν επίσημα για την τύχη του καλλιτέχνη, για πολύ καιρό ο Sin Boy θεωρούνταν νεκρός με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Αρκετά γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι όλο αυτό ήταν άλλη μία καλοστημένη επιλογή του τράπερ να σοκάρει, να διαφημιστεί και να βάλει όλο το κοινό της μουσικής του σκηνής να ασχολείται με εκείνον αλλά όχι με την ίδια του τη μουσική.

Εξάλλου το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, κατεβάζοντας όλο το υλικό του από του Youtube.

Η αλλαγή της εικόνας του…

Κάτι άλλο που του αρέσει να κάνει είναι να αλλάζει ραγδαία την εμφάνισή του με τα μαλλιά του να αποτελούν πολύ σημαντικό εργαλείο για να το πετύχει αυτό.

Μακριά κόκκινα μαλλιά, πράσινα, πολύχρωμα, με ανταύγειες, κοντά μαύρα μαλλιά, όλα τα έχει δοκιμάσει ο καλλιτέχνης της τραπ τα τελευταία χρόνια. Αυτή την φορά όμως το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Ο τράπερ έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα ενώ κουρεύτηκε με κοντό αγορέ μαλλί και πόζαρε στο Instagram του μόνο με ένα φανελάκι σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που γέμισε με χιλιάδες like αλλά και σχόλια που περίμεναν αυτή η ανάρτησή του και η αλλαγή στην εμφάνισή του να συνδέεται και με την κυκλοφορία κάποιου νέου του κομματιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024