Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: «Σπάει» τη σιωπή της η αδερφή του και ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί με τον τράπερ

Sin Boy: «Σπάει» τη σιωπή της η αδερφή του και ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί με τον τράπερ

«Θα σας παρακαλούσα πολύ να...»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τις φήμες περί θανάτου του Sin Boy. Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες, με αφορμή μια φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ένα ασθενοφόρο ενώ η σελίδα στο Instagram που δημοσίευσε το στιγμιότυπο ανέφερε πως ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου έπειτα από υπερβολική δόση.

Επίσης, στο προφίλ του Sin Boy ανέβηκε μία φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας υπήρχε το εξής μήνυμα: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα».

Επίσης, η αδερφή και η μητέρας του άλλαξαν τη φωτογραφία προφίλ τους σε μαύρο φόντο, όμως επίσημη επιβεβαίωση από την οικογένειά του, μέχρι και σήμερα, δεν έχει υπάρξει.

Οι fans του είναι αναστατωμένοι και αναρωτιούνται τι συμβαίνει, αν και αρκετοί υποστηρίζουν ότι η είδηση του θανάτου του είναι ψευδής και πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Στο μεταξύ, σήμερα στην εκπομπή «Γεια σου» προβλήθηκε μια φωτογραφία, στην οποία ο Sin Boy απαθανατίζεται στο Άμστερνταμ.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε η αδερφή του, Έλενα Γκέκα, ωστόσο και πάλι δεν έδωσε καμία απάντηση για τον Sin Boy.

«Θα σας παρακαλούσα πολύ να σεβαστείτε τη σιωπή μας. Καταλαβαίνουμε ότι αγαπάτε πολύ τον αδερφό μου, αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το ρεπορτάζ

Η αινιγματική ανάρτηση

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) η αδερφή του Sin Boy ανέβασε μία παλαιότερη φωτογραφία με τον αδερφό της, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει ξανά τον θάνατο του καλλιτέχνη.

«Δύο χρόνια πριν», έγραψε στη λεζάντα και συνόδευσε το μήνυμα με με μια σπασμένη καρδιά, μια μαύρη καρδιά, αλλά και ένα emoticon που κλαίει.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024