Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα πλάνο με μεγάλο ενδιαφέρον

Ένα πλάνο με μεγάλο ενδιαφέρον

Η τελευταία δοκιμή στην σημερινή απογευματινή προπόνηση, ίσως να «πει» πολλά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο μεγάλο λιμάνι ολοκληρώνουν, με την σημερινή απογευματινή προπόνηση, την προετοιμασία τους για την σημαντική αναμέτρηση.

Οι πειραιώτες πηγαίνουν στο πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Ένωση έχοντας αν μη τι άλλο εξαιρετική ψυχολογία, μετά την επική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Conference League.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους «ερυθρόλευκους» και όπως τόνισε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακόςε σκέφτεται μόνο τη νίκη κόντρα στον «δικέφαλο».

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον κι αν μη τι άλλο έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα περιμένει την σημερινή προπόνηση πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό.

‘Έχει πολλές σκέψεις στο μυαλό του ο πολύπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» και θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και «άσοι στο μανίκι» του Ισπανού προπονητή, για τον μεγάλο αυριανό αγώνα.

Είναι για παράδειγμα πολύ μεγάλη υπόθεση που ο Μεντιλίμπαρ έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ζέλσον, καθώς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 28χρονο ακραίο επιθετικό.

Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ροντινέι είχε κάποιες μέρες για να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει και το ενδεχόμενο εκπλήξεων από πλευράς Ισπανού τεχνικού.

Όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση σήμερα το απόγευμα, ώστε να σχηματίσουμε πιο «καθαρή» εικόνα για τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ.

Ο αυριανός αγώνας απέναντι στην ΑΕΚ έχει μεγάλη σημασία και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού ξέρει φυσικά πως μια νίκη στην έδρα της «Ένωσης» διαμορφώνει νέα δεδομένα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Επαναλαμβάνουμε ότι το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Μεντιλίμπαρ έχει πολύ μεγάλη ενδιαφέρον και η τελευταία δοκιμή στην σημερινή απογευματινή προπόνηση, ίσως να «πει» πολλά.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το απόγευμα στο Ρέντη, θα δούμε αν τελικά ο Μεντιλίμπαρ θα πάει σε μια εντεκάδα… Μακάμπι ή αν τελικά ο Ισπανός τεχνικός αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Όλα αυτή τη στιγμή είναι πιθανά και όποιος ισχυριστεί ότι είναι σε θέση να προβλέψει την εντεκάδα πριν γίνει η απογευματινή προπόνηση, καλό θα είναι να μην ποντάρει τα λεφτά του.

Υπομονή λοιπόν για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του σε κανέναν στο Ρέντη, μια μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Απομένει να δούμε αν θα γίνουμε «σοφότεροι» αναφορικά με την βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι μεγάλο…

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024