Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το σύνθημα Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη για το διπλό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Το σύνθημα Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη για το διπλό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Οι οδηγίες του Βάσκου προπονητή με στόχο το «τρίποντο» απέναντι στην ΑΕΚ – Τα «φτερά» και το «μπλόκο» στην άμυνα

Ντέρμπι ορόσημο για τον Ολυμπιακό αύριο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι ξεκάθαρος σε κάθε κουβέντα στους παίκτες του. «Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη. Επιθετικά ακολουθώντας το πλάνο μας» είναι το μήνυμα του Βάσκου προπονητή που αναλύοντας και χθες μέσω βίντεο τα συν και τα πλην της ΑΕΚ έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες σε όλους.

Το «σημάδι» στα άκρα της άμυνας της ΑΕΚ εκμεταλλευόμενος την «τριπλέτα» στην επίθεση με τους ιδιαίτερα φορμαρισμένους Ποντένσε, Φορτούνη, Ελ Καμπί αλλά συνάμα και την απαραίτητη καλή ανασταλτική λειτουργία.

Που ξεκινάει από την επίθεση για να φτάσει στην άμυνα. Με τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ να ξέρει πως για να πάρει το πολυπόθητο διπλό που θα τον βάλει ξανά γερά στον τίτλο θα χρειαστεί να πάρει άριστα στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας.

Όποτε το έκανε αυτό πήρε μεγάλες νίκες, ειδικά εκτός έδρας. Ο Μεντιλίμπαρ που δεν πρόκειται να αλλάξει την φιλοσοφία του προσαρμόζοντας το παιχνίδι του πάνω σε αυτό της ΑΕΚ. Το επιθετικό στυλ που αρέσει και εφαρμόζει μπορεί να έχει τα ρίσκα του όμως μέχρι τώρα του έχει βγει. Με μοναδικό τελικά «αγκάθι» την ήττα από τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα των πλέι οφ όπου εκεί όμως άλλαξε τα πλάνα του και άφησε το 4-3-3 για το 4-4-2.

«Σφίγγει τα δόντια» και παίζει o Ροντινέι

Εδώ και καιρό ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ παίζει με πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Έχει βγάλει δύσκολα ματς με αποκορύφωμα αυτό με την Μακάμπι όπου χρειάστηκε να κάνει ένεση. Το διάστημα της διακοπής ήταν ευεργετικό για τον ίδιο καθώς πήρε ανάσες και έριξε τους ρυθμούς κάνοντας θεραπείες. Ακόμη όμως οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει στο 100%.

Όχι σε τέτοιο βαθμό όμως που θα αναγκάσουν τον Μεντιλίμπαρ να τον αφήσει εκτός με την ΑΕΚ. Θα «σφίξει τα δόντια» και θα παίξει ο Βραζιλιάνος που λογικά μετά, με Άρη την Τετάρτη και στην Λαμία την Κυριακή θα μπορέσει να ξεκουραστεί.

Όσο για την 11αδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ; Η σημερινή τελευταία προπόνηση ίσως δείξει κάτι παραπάνω. Η αίσθηση στον Ρέντη πάντως είναι ξεκάθαρη πως θα πάει στο 4-3-3 με τους 10 που έπαιξαν κόντρα στην Μακάμπι και τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολποστ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024