Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -13, έκανε μια καταπληκτική τέταρτη περίοδο και πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Παρτίζαν με σκορ 74-69, κοιτώντας πλέον καθαρά προς την τετράδα της Euroleague.
Όπως συνηθίζει, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσίευσε σήμερα (29/3) την παρακάμερα της αναμέτρησης. Σε αυτή ξεχωρίζουν το συνηθισμένο τελετουργικό των παικτών πριν τα ματς, το βλέμμα του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου, λίγο πριν την μεγάλη ανατροπή και η έκρηξη του πάγκου στην λήξη του αγώνα.
Παράλληλα, η Παρτίζαν χάρισε μία φανέλα της στον πρώην παίκτη της, και νυν του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.