Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια απίθανη ανατροπή στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης και «καθάρισε» στην τέταρτη περίοδο την Παρτιζάν, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό τετράδας.

Οι ερυθρόλευκοι με ένα καταπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να «δένει» κόμπο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς «άλωσαν» τη Σερβία και διεκδικούν στα ίσια το πλεονέκτημα έδρας.

Μια μέρα μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, κυκλοφόρησαν νέα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στο λιμάνι και θεωρείται δεδομένο ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του στους Πειραιώτες, αφού τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ανδρέα Καλτσόνι, η συμφωνία του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Ολυμπιακό είναι οριστική και απομένει μόνο το τυπικό και η ανακοίνωση του deal, με τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη να υπογράφει επέκταση τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο επόμενο διάστημα ο Έλληνας τεχνικός θα επισημοποιήσει τη συμφωνία και θα συνεχίσει για τουλάχιστον τρία χρόνια στον Πειραιά!

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024