Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Τι περιμένουν οι γιατροί

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα – Τι περιμένουν οι γιατροί

Υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος.

Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές. Οι γιατροί αναμένουν τη συμπλήρωση του επόμενου 48ωρου, ώστε να σχηματιστεί μία πιο ασφαλής εικόνα για την πρόγνωση της υγείας του.

Ο 56χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή J2US.

Ο Δήμητρης Κόκοτας αισθάνθηκε αδιαθεσία το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο τραγουδιστής, Δήμητρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική εγκεφάλου, με τους γιατρούς να μην μπορούν να διαπιστώσουν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Τι είπε η σύζυγος του τραγουδιστή

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, την προηγούμενη ημέρα. Όπως δήλωσε: «Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».

Αναφερόμενη στην κόρη τους, η Κατερίνα Κόκοτα τόνισε ότι το παιδί δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό για το τι συνέβη στον πατέρα του και αυτές τις ώρες, την προσέχει η γιαγιά της. «Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024