Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικός Κυπέλλου: Τέσσερις στις πέντε φορές χωρίς κόσμο!

Τελικός Κυπέλλου: Τέσσερις στις πέντε φορές χωρίς κόσμο!

Για τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια πάμε για αγώνα-παρωδία σε ό,τι αφορά στις εικόνες που θα βλέπουμε όταν το μάτι θα πέφτει στις εξέδρες.

Από τα απίστευτα. Ή αν προτιμά κάποιος να το δει ολότελα διαφορετικά, από τα έως και αναμενόμενα με την προϋπόθεση πως ζει στην Ελλάδα και αντιλαμβάνεται τον τρόπο που αφήνει τα πράγματα να εξελίσσονται η ΕΠΟ. Δεν κάνει τίποτα. Κοντολογίς, ελάχιστα προνοεί.

Τι μάθαμε από τη σύσκεψη εν όψει του τελικού του Κυπέλλου; Πως ναι μεν όλοι θα ακολουθήσουν την προκήρυξη, αλλά μόνο κατά το ήμισυ! Δηλαδή, ο τελικός στο Πανθεσσαλικό στον Βόλο, αλλά χωρίς κόσμο. Ο Αρης δεν δέχεται το ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟ είναι «ναι μεν αλλά» για θεατές στις εξέδρες και η ΕΠΟ διαπίστωσε (μήπως πολύ αργά;) πως ό,τι κι αν λέει, ανεξάρτητα με τι ακριβώς ζητά ο αθλητικός νόμος, οι αρμόδιοι δεν κάνουν τίποτα.

Ούτε για κάμερες πληρούνται οι προϋποθέσεις ούτε για ηλεκτρονικό εισιτήριο. Δεν μπορεί, κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος και άλλωστε οφείλει να τσεκάρει και η Ομοσπονδία τι συμβαίνει στους αθλητικούς χώρους της χώρας. Ένα ακόμη γήπεδο που ουσιαστικά …αρνείται να εφαρμόσει τον αθλητικό νόμο, μετά αυτό της Τρίπολης (Αστέρας –Κηφισιά ,πρόσφατα, με κλειστές πόρτες) και της Λαμίας (απέναντι στην ΑΕΚ στα play offs επίσης χωρίς κόσμο). Η ΔΕΑΒ κάνει ελέγχους και σφραγίζει τα γήπεδα. Το απολύτως λογικό, δηλαδή, όταν οι αρμόδιοι και οι ανευθυνοϋπεύθυνοι αδυνατούν να πράξουν τα δέοντα.

Τι σημαίνει το «αυτή τη στιγμή τελικός χωρίς κόσμο»; Απλά, η ΕΠΟ αδυνατεί να διοργανώσει ένα ματς-γιορτή. Ευθύνεται ο κ. Μπαλτάκος; Είναι ο πρόεδρος. Και το συμπέρασμα έρχεται μόνο του. Για τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια πάμε για αγώνα παρωδία σε ό,τι αφορά στις εικόνες που θα βλέπουμε όταν το μάτι θα πέφτει στις εξέδρες.

Το ’19-’20 χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Το ’20-’21 επίσης δίχως θεατές το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την επόμενη χρονιά, ναι, είχε κοντά στους 50.000 φιλάθλους/οπαδούς το ΠΑΟ –ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι, σεζόν ’22-’23, ΑΕΚ –ΠΑΟΚ στον Βόλο με κλειστές πόρτες το γήπεδο. Μια «συνήθεια» που έχει γίνει πλέον ανυπόφορη!

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024