Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Σακραμέντο με Βεζένκοφ

Χαμός στο Σακραμέντο με Βεζένκοφ

Η συνέντευξη του Σάσα Βεζένκοφ στη «Mundo Deportivo» έχει σηκώσει αρκετή… σκόνη στο Σακραμέντο.

Δεν έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από την στιγμή που ο Σάσα Βεζένκοφ άνοιξε τα χαρτιά στου στην ισπανική «Mundo Deportivo».

Ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του στο NBA και δεν δίστασε να εκφράσει τα παράπονα του για την μέχρι τώρα μεταχείριση του από τους ανθρώπους των Κινγκς.

Λεγόμενα τα οποία δεν άφησε αναπάντητα ο head coach της ομάδας του Σακραμέντο, Μάικ Μπράουν ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Σάσα θα πρέπει να δουλέψει ώστε να βελτιωθεί και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Φυσικά όλο αυτό το πινγκ πονγκ μεταξύ των δύο ανδρών δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τοπικό τύπο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Αμυντικά, ο Βούλγαρος δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με την ταχύτητα στο ΝΒΑ, αλλά όχι εξαιτίας έλλειψης προσπάθειας. Ο Βεζένκοβ είχε ένα τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού στην EuroLeague. Όταν κλήθηκε να αγωνιστεί, έδειξε να έχει ικανότητα στις κινήσεις, καλές τοποθετήσεις στο ριμπάουντ και δεν δίσταζε να σουτάρει», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Aroyalpain» που έχει τίτλο «Ο Σάσα Βεζένκοφ εκφράζει την απογοήτευσή του για τον ρόλο του στους Κινγκς».

«Πλησιάζει στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό και οι Κινγκς θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν. Με τον Τρέι Λάιλς και τον Κέβιν Χουέρτερ να είναι τραυματίες, υπάρχει έλλειψη στο σουτ αλλά και στο μέγεθος. Ο Βεζένκοφ μπορεί να είναι μια πολύτιμη λύση για τον Μάικ Μπράουν», υπογράμμισε η Ελέν Μπλουμ.

«Όταν ρωτήθηκε αν νιώθει ότι οι MVP της EuroLeague όπως ο ίδιος και ο Βασίλιε Μίτσιτς υποτιμώνται στο NBA, συμφώνησε. «Ναι, 100%, νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε», είπε. «Αυτό το σχόλιο ειδικά θα πρέπει να προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα και τη βάση οπαδών των Κινγκς. Ο Βεζένκοβ δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο ΝΒΑ αν προτιμά να είναι αστέρι στην Ευρώπη», τόνισε.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024