Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Folli Follie: «Δεν χρωστάω πουθενά, με κατηγορούν ότι ήταν όλα ψεύτικα,», είπε ο ιδρυτής της εταιρείας

Δίκη Folli Follie: «Δεν χρωστάω πουθενά, με κατηγορούν ότι ήταν όλα ψεύτικα,», είπε ο ιδρυτής της εταιρείας

Η δίκη διεκόπη για αύριο καθώς ο κατηγορούμενος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, και το γεγονός της σύγχυσης που του προκάλεσε η παρουσία και μόνο στο δικαστήριο των δικηγόρων της προσωρινής διοίκησης της folli follie.

Νέο αίτημα για αποδέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της folli follie υπέβαλαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την προσωρινή διοίκηση της εταιρείας στο Τριμελές  Εφετείο Κακουργημάτων  της Αθήνας όπου συνεχίζεται η δίκη για τους πλασματικούς ισολογισμούς , ενώ εκκρεμεί απόφαση του Αρείου Πάγου για το ίδιο θέμα μετά την αναίρεση που είχε ασκηθεί για το …ξεπάγωμα των περιουσιακών αυτών στοιχείων ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της εξυγίανσης της εταιρείας.

Το δικαστήριο τελικά απέρριψε το σχετικό αίτημα ενόψει και της έκδοσης της απόφασης από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής της folli follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος συνέχισε σήμερα για δεύτερη μέρα την απολογία του περιγράφοντας το προσωπικό του ταξίδι για το χτίσιμο της εταιρείας και την εδραίωση της με δεκάδες καταστήματα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Σε μια αποστροφή της απολογίας του μάλιστα ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας που η …χάρη της έφτασε μέχρι το Χόλυγουντ όπου στο πελατολόγιο της φιγουράριζε μέχρι και η Μαντόνα η οποία είχε κάνει παραγγελία  σκουλαρίκια για μια συναυλία της.

«Θέλω να πω για τον εαυτό μου πως ό,τι είχα τα έβαζα στην εταιρία και αδίκησα και την οικογένεια μου. Τον Μάιο του 2018 έβαλα στην εταιρία 6,5 εκατομμύρια αντί να παίρνω, όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, εγώ αγόραζα μετοχές, δεν πουλούσα. Ήταν υγιής και η Ασία και η Ελλάδα. Ολοι οι κόποι μου 40 ετών έφυγαν από το 2018 έως σήμερα. Δεν χρωστάω πουθενά. Με κατηγορούν ότι ήταν όλα ψεύτικα, ενώ ήταν όλα αληθινά».

Πρόεδρος: Τι αρνητικό μπορεί να συνέβη στην Ασία;
Κατηγορούμενος: Είχαν πολλά έξοδα οι επενδύσεις στο επικοινωνιακό κομμάτι. Δανειζόμουν από δικά μου κεφαλαία και τα έβαζα στην Ασία για να αναπτυχθεί.
Πρόεδρος: Σε ποια χρονική στιγμή εμφανίζεται πρόβλημα στην Ασία;
Κατηγορούμενος: Σε πρώτη χρονική περίπου το 2009. Δεν ήθελα να δείξω ότι δυσκολεύομαι οικονομικά εκείνη την εποχή, το 2008-2009 μιλάμε. Όλα αυτά που βλέπω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εμφανίζομαι ως απατεώνας με μια εταιρία που δεν υπήρχε, όταν υπήρχαν περισσότερα από 500 καταστήματα.
Πρόεδρος: Τελικά τι έγινε;
Κατηγορούμενος: Αυτό που έγινε ήταν ότι ωραιοποιήθηκαν κάποια πράγματα.
Πρόεδρος: Ποιος τα ωραιοποίησε;
Κατηγορούμενος: Υπήρχαν δυο εταιρίες πραγματικές που είχαν οντότητα. Αυτές δεν εντάχθηκαν στο όμιλο, αλλά ήταν ιδιοκτησία της Folli. Τα κέρδη πήγαιναν σε αυτές τις εταιρίες.

Η δίκη διεκόπη για αύριο καθώς ο κατηγορούμενος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, και το γεγονός της σύγχυσης που του προκάλεσε η παρουσία και μόνο στο δικαστήριο των δικηγόρων της προσωρινής διοίκησης της folli follie.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024