Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε μετά το ματς τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλη λύπη και πως όλοι είναι συντετριμμένοι, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.
«Οι παίκτες έκαναν τα πάντα, δεν είχαμε τύχη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:
«Τεράστια λύπη. Οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Δεν είχαμε τύχη για δύο χρόνια. Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις, δεν κερδίσαμε κάποιο ματς από τύχη. Για τους παίκτες το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκαναν τα πάντα. Παίξαμε δύο παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ και κάπως δεν πήγαμε στο Euro.
Τους ζήτησαμε να δώσουμε τα πάντα και το έκαναν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπήρξαν κίτρινες, τραυματισμοί, κράμπες. Οι τέσσερις αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμών. Ήταν κι αυτός ένας παράγοντας».
Για το μέλλον του: «Το μήνυμα είναι προνόμιο να ήμουν σε αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Πέντε μέρες. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε. Είναι η ώρα να αναλύσουμε, να δούμε τι συνέβη απόψε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός τεχνικός.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.