Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή στο Ρέντη και η Παρασκευή

Η επιστροφή στο Ρέντη και η Παρασκευή

Καλά τα νέα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει του σημαντικού αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν σε εβδομάδα προετοιμασίας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν αύριο, Τρίτη, στο Ρέντη.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού ξεκινούν αύριο προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και η προσοχή όλων είναι φυσικά στραμμένη στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» και ο Ισπανός τεχνικός των πειραιωτών έχει «κυκλώσει» την προπόνηση της Παρασκευής στο Ρέντη.

Προφανώς και υπάρχει λόγος που ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προπόνηση δυο μέρες πριν από την εκτός έδρας αποστολή της ομάδας του, καθώς την Παρασκευή θα έχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα νέα χαρακτηρίζονται θετικά για τον Μεντιλίμπαρ, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα μπορεί να ποντάρει σε παίκτες που έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα του.

Είναι λοιπόν σημαντικό να επισημανθεί ότι ο Ζέλσον έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, δουλεύοντας στο Ρέντη με τον προπονητή φυσικής κατάστασης των πειραιωτών, Χρήστο Μουρίκη, όπως επίσης και ο Ροντινέι, ο Τσικίνιο και ο Αλεξανδρόπουλος.

Ο Ροντινέι δουλεύει και αυτός εντατικά με προφανή στόχο να είναι έτοιμος να παίξει βασικός απέναντι στην Ένωση, όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε παίκτες που προαναφέραμε.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι ο Βραζιλιάνος μπακ αλλά και οι Ζέλσον, Τσικίνιο, ν’ ακολουθήσουν αύριο το πρόγραμμα της ομάδας κι αυτή είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τους πειραιώτες.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει λοιπόν πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος βλέποντας τους παίκτες που προαναφέραμε, να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμοι στο ματς με την ΑΕΚ.

Χρήζει εδώ ιδιαίτερης μνείας η περίπτωση του Ζέλσον, καθώς ο 29χρονος εξτρέμ στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του σε μια περίοδο που είχε ανεβάσει «στροφές» αλλά τώρα φαίνεται έτοιμος για το come back και η επιστροφή του στις υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» δίνει μια ποιοτική λύση για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Ζέλσον είναι παίκτης που μπορεί με μια του κίνηση ν’ αλλάξει τη ροή ενός αγώνα και είναι μεγάλη υπόθεση που επιστρέφει για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, στην τελική ευθεία της σεζόν.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού γυρίζουν λοιπόν αύριο στο Ρέντη και ο Μεντιλίμπαρ θα θέσει επί… χόρτου το σχέδιο του για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά το βέβαιο είναι πως οι οριστικές αποφάσεις του Ισπανού προπονητή για τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, θα ληφθούν μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Τα νέα πάντως από το μέτωπο των τραυματιών,  όπως προαναφέραμε, είναι καλά για τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων».\

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024