Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάνος Πανταζής, η Κάτια Ζυγούλη και οι ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι

Ο Μάνος Πανταζής, η Κάτια Ζυγούλη και οι ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι

Ο Μάνος Πανταζής μίλησε για την περίοδο που είχε σχέση με την Κάτια Ζυγούλη, αποκαλύπτοντας πως η σχέση τους δεν επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα.

Με τον Μάνο Πανταζή να έχει υπάρξει στο παρελθόν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη, το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε τις ακραίες καταστάσεις που είχαν βιώσει με τους παπαράτσι.

«Βγαίναμε έξω αλλά τότε δεν υπήρχαν social media και Instagram. Πάντα υπήρχαν φωτογράφοι έξω όταν έβγαινες. Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι. Δεν μπορούσε να μας βρει ο κόσμος τόσο εύκολα, δεν μας έβλεπε τόσο εύκολα, μόνο μέσα από τη δουλειά μας. Δεν μας έκανε κακό στη σχέση μας αυτό το κυνηγητό, δεν μας επηρέαζε τόσο πολύ» σημείωσε ο Μάνος Πανταζής στην κάμερα του Happy Day.

Ο Μάνος Πανταζής και η Κάτια Ζυγούλη ήταν ζευγάρι σε ηλικία 25 και 21 ετών αντίστοιχα. Οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί για εξώφυλλο περιοδικού το 1997 και ήταν συχνό φαινόμενο για εκείνους, οι παπαράτσι της εποχής να τους ακολουθούσαν για να τους βγάλουν φωτογραφίες.

«Ο νέος σκοπός της ζωής μου είναι το κάτι άλλο»

Μιλώντας για τις κόρες του, ο Μάνος Πανταζής αποκάλυψε πως οι κόρες του δεν γνωρίζουν για το παρελθόν του ως ένα από τα supermodel των ’90ς. «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με τη μία μου κόρη, είχε άπνοιες και έκανε χειρουργείο για βελτίωση της υγείας της και τη μετέπειτα ζωή της» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Είμαι ένας full time μπαμπάς, χαίρομαι και η χαρά που μου έχουν δώσει και ο νέος σκοπός της ζωής μου είναι το κάτι άλλο» υπογράμμισε ο Μάνος Πανταζής.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024