Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη για 25η Μαρτίου: «Ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για 25η Μαρτίου: «Ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει»

«Ας γιορτάσουμε, ας θυμηθούμε, ας ακούσουμε όμορφες αγγελίες, χαρμόσυνες και ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει» έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, επέλεξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να στείλει το δικό της μήνυμα για την φετινή 25η Μαρτίου, την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

«Ό,τι θαμπώνει το νου και την καρδιά μας. Περάστε όμορφα λοιπόν με χαρά. Έχει και έκλειψη σου λέει. Σήμερα όσοι νηστεύουν μπορούν να φάνε ψαράκι»

Την ανάρτηση συνόδεψε με μια φωτογραφία, που απεικονίζει την ίδια να χαμογελάει.

Διαβάστε το ελπιδοφόρο μήνυμα της σπουδαίας τραγουδίστριας

«25η Μαρτίου, μέρα αργίας. Σας βλέπω όλοι έχετε πάρει τους δρόμους… Εγώ στην Αθήνα», ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, υπογραμμίζοντας: «Διπλή γιορτή, εθνική και θρησκευτική. Ας γιορτάσουμε, ας θυμηθούμε, ας ακούσουμε όμορφες αγγελίες, χαρμόσυνες και ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει».

«Ό,τι θαμπώνει το νου και την καρδιά μας. Περάστε όμορφα λοιπόν με χαρά. Έχει και έκλειψη σου λέει. Σήμερα όσοι νηστεύουν μπορούν να φάνε ψαράκι. Στα νησιά τα παιδιά βγάζουν τα βραχιόλια του Μάρτη και τα αφήνουν στις τριανταφυλλιές να τα βρουν τα χελιδόνια και να φτιάξουνε φωλιές.

Κάπου αλλού χτυπάνε τα καπάκια από τις κατσαρόλες και μεταλλικά σκεύη. Έτσι πιστεύουν πως θα διώξουν τα φίδια που ξυπνούν από την χειμερία νάρκη τους. Πολλά έθιμα, πολλές παραδόσεις ακολουθούν αυτή την μέρα. Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο. Χρόνια πολλά! Σας αγαπώ», έγραψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024