Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεντβέντεφ: Η Μόσχα θα στοχοποιήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους φονικούς πυροβολισμούς

Μεντβέντεφ: Η Μόσχα θα στοχοποιήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους φονικούς πυροβολισμούς

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας δήλωσε πως «όσοι εμπλέκονται, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής, τη θέση, την ιδιότητά τους, είναι πλέον ο κύριος και νόμιμος στόχος μας».

Η Ρωσία θα στοχοποιήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους φονικούς πυροβολισμούς σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα από όπου κι αν προέρχονται και όποιοι κι αν είναι, δήλωσε σήμερα ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος δήλωσε την Παρασκευή ότι αυτοί που σχεδίασαν την επίθεση πρέπει να κυνηγηθούν και να σκοτωθούν, έκανε την τελευταία του δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας εκφράζει πάντα την σκληρή γραμμή της Μόσχας.

Θα πάρουμε εκδίκηση για τον κάθε ένα και για όλους

«Θα πάρουμε εκδίκηση για τον κάθε ένα και για όλους (αυτούς που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν). Και όσοι εμπλέκονται, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής, τη θέση, την ιδιότητά τους, είναι πλέον ο κύριος και νόμιμος στόχος μας», τόνισε. Οι σημασίες κυματίζουν μεσίστιες στη Ρωσία σήμερα, ημέρα εθνικού πένθους για τους δεκάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν από τα πυρά ενόπλων με αυτόματα όπλα στην επίθεση στα προάστια της Μόσχας την Παρασκευή.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ πάντοτε εκφράζει την πιο σκληρή γραμμή της Μόσχας και τον ίδιο ρόλο έχει αναλάβει αυτές τις ημέρες.

Ντιμίτρι Μεντβέντεφ: «Θάνατο αντί θανάτου» υπόσχεται στις οικογένειες των νεκρών

«Όλοι τους πρέπει να εντοπιστούν και να εξοντωθούν ανηλεώς  ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε μια τέτοια φρικαλεότητα», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, φωτογραφίζοντας απευθείας το Κίεβο.

«Οι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου πρέπει να εντοπιστούν και να εξοντωθούν, συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων, εάν αποδειχθεί ότι βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

«Εάν διαπιστωθεί ότι ευθύνονται οι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, θα είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν αυτοί και οι ιδεολόγοι τους διαφορετικά. Όλοι τους πρέπει να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν ανηλεώς ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε μια τέτοια φρικαλεότητα», έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024