Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους 182 ανέρχονται οι τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Στους 182 ανέρχονται οι τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Το υπουργείο Υγείας της περιφέρειας της Μόσχας έκανε λόγο για 182 θύματα κατά την τρομοκρατική επίθεση στον Crocus City Hall.

Από τις 20:30 της Κυριακής, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall αυξήθηκε σε 182, όπως προκύπτει από τους επικαιροποιημένους καταλόγους του υπουργείου Υγείας της Περιφέρειας Μόσχας (σ.σ. Το αντίστοιχο της ΥΠΕ Μόσχας όπως θα το αναφέραμε στην Ελλάδα).

Σύμφωνα με τους επίσημους καταλόγους, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης είναι 182 άτομα. Από αυτά, τα 101 άτομα νοσηλεύονυαι ακόμα σε νοσοκομεία, 61 βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε εξωτερικά ιατρεία. Ενώ 20 άτομα βρίσκονται στη στήλη «εξιτήριο».

Νωρίτερα την Κυριακή, η Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε ότι 137 άτομα έπεσαν θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall. Σύμφωνα με την υπηρεσία, 62 σοροί δολοφονημένων πολιτών έχουν πλέον ταυτοποιηθεί. Τρία εκ των θυμάτων είναι παιδιά. Ανεπίσημα το RT και έτερο κανάλι της Ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης, αναφέρει πως ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε 143.

Πλέον οι αρχές έχουν αρχίσει να απελευθερώνουν και τα οχήματα από το πάρκινγκ του Crocus City Hall με επίδειξη διαβατηρίου των κατόχων.

Τι έχει συμβεί στο Crocus City Hall

Η τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στο Κρασνογκόρσκ, κοντά στη Μόσχα, σημειώθηκε το βράδυ της 22ας Μαρτίου, όταν διάφορα άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον των παρευρισκομένων στη συναυλία και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά για να μεγιστοποιήσουν.

Η Ανακριτική Επιτροπή η οποία χειρίζεται την υπόθεση, διερευνά ποινική υπόθεση τρομοκρατικής επίθεσης ( άρθρο 205 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας).

Η επιτροπή ανακοίνωσε πως «από τον τόπο της τραγωδίας ανασύρθηκαν τέσσερα σετ εξοπλισμού μάχης, περισσότερα από 500 φυσίγγια και 28 γεμιστήρες, καθώς και δύο όπλα Καλάσνικοφ που ανήκαν στους δράστες. Ένα πιστόλι τύπου Μακάροφ (σ.σ. Σοβιετικής κατασκευής) και ένας γεμιστήρας για Καλάσνικοφ κατασχέθηκαν από τους υπόπτους που συνελήφθησαν σε ένα αυτοκίνητο Renault στην περιοχή Bryansk».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024