Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντιμίτρι Μεντβέντεφ: «Θάνατο αντί θανάτου» υπόσχεται στις οικογένειες των νεκρών

Ντιμίτρι Μεντβέντεφ: «Θάνατο αντί θανάτου» υπόσχεται στις οικογένειες των νεκρών

«Αν οι τρομοκράτες του Κιέβου βρίσκονται πίσω από την επίθεση στο Crocus City Hall πρέπει να καταστραφούν» δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αναπλ. πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

«Όλοι τους πρέπει να εντοπιστούν και να εξοντωθούν ανηλεώς  ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε μια τέτοια φρικαλεότητα», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, φωτογραφίζοντας απευθείας το Κίεβο.

«Οι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου πρέπει να εντοπιστούν και να εξοντωθούν, συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων, εάν αποδειχθεί ότι βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

«Εάν διαπιστωθεί ότι ευθύνονται οι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, θα είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν αυτοί και οι ιδεολόγοι τους διαφορετικά. Όλοι τους πρέπει να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν ανηλεώς ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε μια τέτοια φρικαλεότητα», έγραψε ο Μεντβέντεφ.

«Θάνατο αντί θανάτου» υποσχέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας στις οικογένειες των θυμάτων για τους τρομοκράτες.

Αναφερόμενος στις οικογένειες των θυμάτων υπόσχεται τις εξωδικαστικές εκτελέσεις των τρομοκρατών

«Στις οικογένειες όσων σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης – ειλικρινή συλλυπητήρια, δύναμη σε όλους τους αγαπημένους των θυμάτων. Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο από αντίποινα τρόμου», ανέφερε και συνέχισε: «Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει αν η πυγμή δεν αντιμετωπιστεί με πυγμή και οι θάνατοι με εκτελέσεις τρομοκρατών. Αυτή είναι η εμπειρία».

Αν στοιχειοθετηθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατο να συνεννοηθεί κανείς μαζί τους και τους ιδεολογικούς τους εμπνευστές διαφορετικά. Όλοι τους πρέπει να βρεθούν και να εξοντωθούν χωρίς έλεος ως τρομοκράτες. Μεταξύ αυτών και οι αξιωματούχοι του κράτους που διέπραξε αυτή τη θηριωδία. Θάνατος αντί θανάτου».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024