Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τους τραυματίες ενόψει Παρτιζάν

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τους τραυματίες ενόψει Παρτιζάν

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ξεκαθάρισε το τοπίο για την κατάσταση των Φίλιπ Πετρούσεφ και Τόμας Γουόκαπ.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα και πήρε μια εύκολη νίκη, ολοκληρώνοντας έτσι την κανονική περίοδο της Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ένα από τα θέματα που… καίνε στους Ερυθρόλευκους είναι η κατάσταση των τραυματιών, και ειδικότερα του Φιλίπ Πετρούσεφ που ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε σε αυτόν, αλλά και στον Τόμας Γουόκαπ, όντας αρκετά καθησυχαστικός.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ναι νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτίζαν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται».

Τα highlights της αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε του Απόλλωνα στην Πάτρα με 93-63 για την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Basket League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Παπανικολάου με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, με Κάαναν και Πίτερς να ακολουθούν με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024