Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στα 80 μου, ανακάλυψα μια σεξουαλική ενέργεια που δεν ήξερα ότι είχα»

«Στα 80 μου, ανακάλυψα μια σεξουαλική ενέργεια που δεν ήξερα ότι είχα»

Μέχρι να γνωριστούν, τόσο ο Hugh όσο και η Amelia αμφέβαλλαν ότι θα έκαναν ποτέ ξανά σεξ - αλλά από τότε που τα βρήκαν δεν τους σταματάει τίποτα. Η ιστορία τους έτσι όπως δημοσιεύθηκε στην Guardian.

Amelia, 80 ετών

Η σεξουαλική έλξη είναι ακαριαία, όταν αγκαλιαζόμαστε ενεργοποιώ ένα επίπεδο διέγερσης που δεν θυμάμαι να έχω με κανέναν άλλον

Είχα να κάνω σεξ 20 χρόνια πριν γνωρίσω τον Hugh. Ήμουν παντρεμένη 51 χρόνια, αλλά ο σύζυγός μου δεν άντεχε το ροχαλητό μου και μου πρότεινε να κοιμηθώ αλλού, πράγμα που έκανα. Αυτό ήταν το τέλος της σεξουαλικής μας ζωής. Αλλά επειδή ήμουν τόσο απασχολημένη με τη ζωή με τον ηλικιωμένο σύζυγό μου και τη φροντίδα του, το σεξ ήταν το τελευταίο πράγμα που είχα στο μυαλό μου.

Είμαστε σαν ένα ζευγάρι 18χρονων – αλλά με πολύ περισσότερες γνώσεις και εμπειρία

Όταν πέθανε πριν από τρία χρόνια, δεν μου πέρασε από το μυαλό να ψάξω για σεξ, ή ακόμα και για άλλη σχέση. Έχω μια πολύ γεμάτη ζωή και ποτέ δεν ένιωσα ότι μου έλειπε κάτι. Αλλά πέρυσι η ανιψιά μου με ενθάρρυνε να μπω σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, και έτσι γνώρισα τον Hugh. Γνωριζόμαστε μόλις 15 εβδομάδες, αλλά μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μόνο ανακάλυψα ξανά τη σεξουαλική μου πλευρά, αλλά και μια σεξουαλική ενέργεια που απλά δεν είχα πριν, παρόλο που ήμουν πολύ άσωτη ως νεαρή γυναίκα.

Όταν φτάνει στο σπίτι μου, αγκαλιαζόμαστε και τα στήθη και οι θηλές μου ενεργοποιούνται αμέσως σε ένα επίπεδο διέγερσης που δεν θυμάμαι να έχω με κανέναν άλλο.

Η σεξουαλική μας σχέση έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των εβδομάδων. Πολύ σύντομα μετά τη γνωριμία μας έκανα μια μεγάλη εγχείρηση και είχα τεράστιο άγχος για το αν θα μπορούσα να κάνω σεξ. Έτσι, κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής μου, εξερευνούσαμε ο ένας τον άλλον απαλά με τα χέρια, τα χείλη και τη γλώσσα μας και με πάρα πολύ τρίψιμο του σώματος. Ξαπλώναμε γυμνοί μαζί και εκείνος έτριβε το πέος του στην κλειτορίδα μου, κάτι που ήταν εντελώς υπέροχο.

Κάναμε πράγματα μαζί που δεν είχαμε κάνει ποτέ με άλλους ανθρώπους. Κάνουμε αρκετά πολλά προκαταρκτικά, και έχει μια πολύ ενεργητική γλώσσα, την οποία χρησιμοποιεί με μεγάλη επιτυχία. Δόξα τω Θεώ είμαστε και οι δύο πολύ γυμνασμένοι, καθώς συνήθως βλεπόμαστε δύο ή τρεις νύχτες την εβδομάδα και κάνουμε σεξ κάθε πρωί και βράδυ. Και συχνά κάνουμε σεξ στον καναπέ το απόγευμα.

Είμαστε σαν ένα ζευγάρι 18χρονων – αλλά με πολύ περισσότερες γνώσεις και εμπειρία. Υπάρχει μια αυτοπεποίθηση στο να είσαι σε αυτή την ηλικία και να σκέφτεσαι ότι δεν έχω απολύτως τίποτα να χάσω. Το να βρίσκεις μια τέτοια σεξουαλική κοινωνία σε αυτό το στάδιο της ζωής σου μοιάζει με το απόλυτο μπόνους.

Hugh, 78 ετών

Πριν γνωρίσω την Amelia έπρεπε να αντιμετωπίσω το ερώτημα αν είχα φτάσει στο τέλος της σεξουαλικής μου ζωής. Προηγουμένως ήμουν παντρεμένος για 30 χρόνια και πιθανότατα δεν είχα κάνει σεξ τα τελευταία πέντε χρόνια. Στην ηλικία μου ήμουν αβέβαιος για την ικανότητά μου να το κάνω, για το αν θα μπορούσα να επιτύχω στύση στα 78 μου χρόνια.

Ο γιατρός μου μού συνταγογράφησε Viagra, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος. Το σεξ δεν είναι μηχανικό ή φαρμακευτικό, έχει να κάνει πολύ περισσότερο με τα συναισθήματα. Αυτό το κατάλαβα πλήρως μόνο όταν γνώρισα την Amelia. Η συναισθηματική και ψυχολογική σύνδεση ήταν τόσο ισχυρή που το σωματικό έγινε παλιρροϊκό κύμα.

Το να μην έχουμε δουλειά στα 78 είναι φανταστικό, καθώς έχουμε πολύ χρόνο για να κάνουμε έρωτα. Συνήθως είναι τουλάχιστον μία ώρα κάθε φορά, δύο φορές την ημέρα

Από την αρχή, βρήκα πολύ ελκυστικό το χιούμορ, την εξυπνάδα, το άνοιγμα και την αγάπη της για τη διασκέδαση. Αυτό ήταν πραγματικό ερεθιστικό για μένα. Έτσι, το όλο ζήτημα της στύσης ξεχάστηκε. Δεν χρειαζόταν να ανησυχώ γιατί το πέος μου ανέλαβε την ευθύνη, πραγματικά.

Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί, θέλαμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αρχίσαμε να εξερευνούμε ο ένας τον άλλον μέσω της χρήσης της γλώσσας και των δακτύλων μας. Είμαι πολύ δημιουργικός στη χρήση της γλώσσας μου, είναι λίγο σαν μουσικό όργανο. Έτσι, η χρήση της είναι πολύ ισχυρή, όπως και η χρήση μιας παύσης εδώ ή εκεί για να δημιουργηθεί προσμονή.

Απολαμβάνουμε πολλές πτυχές του έρωτα, όχι μόνο τη διείσδυση. Το Κάμα Σούτρα μιλούσε για τα δάχτυλα των ποδιών νομίζω – δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα, αλλά θα το έκανα. Είναι απλώς θέμα χρόνου να το κάνουμε.

Το να μην έχουμε δουλειά στα 78 είναι φανταστικό, καθώς έχουμε πολύ χρόνο για να κάνουμε έρωτα. Συνήθως είναι τουλάχιστον μία ώρα κάθε φορά, δύο φορές την ημέρα.

Η υπόθεση ότι δεν μπορείτε να κάνετε έρωτα όταν φτάσετε στα 70 σας είναι εντελώς ανόητη. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια μας βοηθάει να είμαστε πολύ καλύτεροι εραστές. Είμαστε επίσης και οι δύο σε καλή φυσική κατάσταση, πράγμα που βοηθάει. Ασχολούμαι με τη γιόγκα εδώ και 50 χρόνια, η οποία μου έχει δώσει απίστευτη ευλυγισία.

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην theguradian.com

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024