Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πάθος των διεθνών και η παρακάμερα από το «πάρτι» με το Καζακστάν (vid)

Το πάθος των διεθνών και η παρακάμερα από το «πάρτι» με το Καζακστάν (vid)

Η νίκη της Εθνικής από άλλη... ματιά. Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα από τη επιβλητική νίκη της Εθνικής επί του Καζακστάν με 5-0 στην «OPAP Arena» για τα play-offs του Nations League.

Η Ελλάδα επικράτησε του Καζακστάν με το ευρύ 5-0 χθες βράδυ στην «OPAP Arena» και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό των play – offs του Nations League όπου κόντρα στη Γεωργία, θα διεκδικήσει την επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση μετά από δέκα χρόνια.

Ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα του αγώνα, όπου φαίνεται πως έζησαν το παιχνίδι τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί στις εξέδρες ενώ στο τέλος του ματς, υπάρχει μία όμορφη στιγμή με τον Πέτρο Μάνταλο και έναν ποδοσφαιριστή του Καζακστάν.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Εθνική στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram:

Μασούρας: «Θα δώσουμε το 100% με την Γεωργία»

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Καζακστάν και αναφέρθηκε στην σπουδαία εμφάνιση της γαλανόλευκης και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τελικού με την Γεωργία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Εγώ τον Ιωαννίδη τον φωνάζω Ναζάριο, γνωρίζετε γιατί, Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία του, είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Όσο περιμένατε εσείς το 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, το περίμενα κι εγώ. Γνωρίζαμε ότι υπερέχουμε σε πολλά στοιχεία απλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και πάντα θα πρέπει να προσέχεις το 100%. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τη δική μας αμφιβολία που μπορεί να υπάρχει σε τέτοιου είδους τελικούς, κερδίσαμε γρήγορα το πέναλτι και όλα πήραν το δρόμο τους.

Με τη Γεωργία θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε αυτοί που πρέπει εμείς, να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας για να κατορθώσουμε, όταν καταθέσουμε την ποιότητα μας στο χορτάρι νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που αξίζει μια θέση στο Euro.

Είναι αλήθεια ότι δεν πανηγυρίσαμε πολύ στα αποδυτήρια, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να το πανηγυρίσουμε πολύ. Έχουμε ένα τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να κάνουμε τους εαυτούς μας και τους Έλληνες περήφανους».

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024