Η ομιλία του Σανιόλ στους παίκτες της Γεωργίας: «Με την ίδια προσέγγιση και κόντρα στην Ελλάδα» (vid)
Δείτε την ομιλία του Βίλι Σανιόλ στους παίκτες της Γεωργίας στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη επί του Λουξεμβούργου που τους φέρνει αντιμέτωπους με την Ελλάδα.
Ο Βίλι Σανιόλ, προπονητής της Γεωργίας, θέλησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του μετά την νίκη-πρόκριση επί του Λουξεμβούγου, ενόψει του τελικού με την Ελλάδα, για τα play offs του Euro 2024.
Ο τεχνικός των Γεωργιανών, μετά το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και τους παρότρυνε να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.
«Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση και στο επόμενο παιχνίδι, όπως είχατε από τη Δευτέρα που ξεκινήσαμε τις προπονήσεις. Επικεντρωθείτε στη δουλειά. Όλοι είμαστε χαρούμενοι, κάτι που είναι φυσιολογικό, η χώρα θα έπρεπε να αισθάνεται έτσι, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι», ήταν τα λόγια του Γάλλου τεχνικού στους παίκτες του μετά την νίκη-πρόκριση επί του Λουξεμβούργου.
Δείτε την ανάρτηση
???Some interesting words from Willy Sagnol post-match.
«I expect you to have the same approach for the next game, as you had since Monday. Focus on the job»
«Everyone is happy & existed which is normal, the country should be feeling that way, but you have to stay focused.» pic.twitter.com/jzVJ21GLFr
— Georgian Footy (@GeorgianFooty) March 22, 2024
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442