Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Μεγάλη νίκη, αλλά έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα»

Αταμάν: «Μεγάλη νίκη, αλλά έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα, αλλά και για το κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, ισοφάρισε τη διαφορά της ήττας στη Βαρκελώνη και πλέον έχει το χέρι παραπάνω αν μείνουν οι δυο τους σε ισοβαθμία αφού έχουν καλύτερη διαφορά πόντων.

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε ριμπάουντ. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Στην τελευταία περίοδο επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν όταν μπήκε στο ματς. Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι από το -16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι σήμερα, καθώς τώρα είμαστε εμείς. Μπορεί να κερδίσαμε με οκτώ πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43 και είναι μεγάλο αβαντάζ ενόψει των τριών αγώνων που μένουν. Οπότε είναι σαν διπλή νίκη. Παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και πάμε βήμα-βήμα».

Μήτογλου: «Χτίζουμε κάτι μεγάλο»

Ο Ντίνος Μήτογλου από την πλευρά του, ανέφερε: «Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε σε αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα. Τώρα είμαστε 2οι στη βαθμολογία και δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Χτίζουμε” κάτι μεγάλο και προσπαθούμε όλοι πάρα πολύ. Συνεχίζουμε όλοι την προσπάθεια σε αυτό τον σύλλογο, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ευτυχισμένοι με το σημερινό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας ήταν και πάλι εκπληκτικοί και ελπίζω να συνεχιστούν τα sold-out»

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024