Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάρια για Παναθηναϊκό και Τζος Νίμπο (vid)

Σενάρια για Παναθηναϊκό και Τζος Νίμπο (vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που παρακολουθούν τον Τζος Νίμπο.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ερχόμενου καλοκαιριού στη Euroleague αναμένεται να είναι ο Τζος Νίμπο, που μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και ήδη δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα, ένας από αυτούς του συλλόγους είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι, ψάχνουν έναν ψηλό για να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ και ο Αμερικανός θα έκανε τον ιδανικό παρτενέρ του Γάλλου. Όμως δεν… παίζει μόνος τους, αφού στο κόλπο έχουν μπει η Ρεάλ Μαδρίτης (αν φύγει ο Έντι Ταβάρες) και η Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Ισραηλινοί τονίζουν πως το συμβόλαιο του Νίμπο ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, με τη Μακάμπι να επιθυμεί την παραμονή του, όμως μεγάλο ρόλο θα παίξει η πορεία του πολέμου στη Γάζα. Όσο συνεχίζεται και η ομάδα παραμένει μακριά από το γήπεδό της τα έσοδα είναι πολύ λιγότερα, ενώ φυσικά υπάρχουν τα θέματα ασφαλείας που μπορούν να ωθήσουν ένα παίκτη πιο εύκολα στην πόρτα της εξόδου.

Δείτε τον εν δράσει:

Παναθηναϊκός: Ματσάρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός μετά από μια πολύ άνετη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι παίζει στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε μία μάχη με φόντο το πλεονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εύκολη και σημαντική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 89-76 στο Βελιγράδι. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Κώστα Σλούκα, Ματίας Λεσόρ, Ντίνο Μήτογλου και Κέντρικ Ναν, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, σε μία έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, ανεβαίνοντας στο 19-11 και στην τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως με 4 ματς να απομένουν στην κανονική περίοδο, το «τριφύλλι» ψάχνει κάθε πιθανή νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο, που είναι το πλεονέκτημα έδρας. Μάλιστα, η αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία αποτελεί άμεσο ανταγωνιστή με ρεκόρ 20-10, είναι μία από τις πλέον κρίσιμες, αφού με ροζ φύλλο ο Παναθηναϊκός AKTOR θα πατήσει ακόμη πιο γερά στην τετράδα.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έρχεται από μία κακή εμφάνιση και ήττα από τη Φενέρ και πρέπει να αντιδράσει για να μην μπλέξει και όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόσα να επιστρέφει στις προπονήσεις την Πέμπτη (21/03). Ο Αργεντινός γκαρντ ίσως βρίσκεται στη 12άδα, κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο, και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Τούρκο προπονητή. Εκτός θα βρίσκεται και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Από την άλλη πλευρά, πλήρης αναμένεται να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024