Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Βιλντόζα και παίζει με Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Βιλντόζα και παίζει με Μπαρτσελόνα

Ο Βιλντόζα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αταμάν για την αναμέτρηση (22/3) κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Με ένα ευχάριστο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22/3) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόζα να συμμετέχει κανονικό στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα του τριφυλλιού για το ματς απέναντι στους «μπλαουγκράνα»

Μετά από αρκετές εβδομάδες ο Λούκα Βιλντόζα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος γκαρντ είχε ενοχλήσεις στο γόνατο από το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας και είχε απουσιάσει από τέσσερα παιχνίδια στη Euroleague και τρια στη Basket League.

Μέχρι στιγμής ο απολογισμός του Βιλντόζα στα 21 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Euroleague είναι 6.4 πόντοι, 1.6 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ.

Έγραψε ιστορία ο Κώστας Σλούκας!

Με τη χθεσινή (20/3) συμμετοχή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα για την 31η αγωνιστική, ο Κώστας Σλούκας έγινε ο Έλληνας με τις περισσότερες συμμετοχές στη Euroleague!

Ο Σλούκας με τις θητείες του σε Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση και είναι πλέον 5ος σε όλη τη Euroleague, φτάνοντας συνολικά τα 376 ματς.

Ο κορυφαίος Έλληνας πλέι μέικερ ξεπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη και πλέον χρειάζεται 17 παιχνίδια ακόμα για να ξεπεράσει και τον Παούλιους Γιανκούνας (392), με τον Κάιλ Χάινς να είναι στην πρώτη θέση με 421 ματς, τον Σέρχιο Γιουλ στη δεύτερη με 399 και τον Σέρχι Ροντρίγκεθ στην τρίτη με 398.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024