Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«The Sims»: Το video game γίνεται ταινία με παραγωγό την Μάργκοτ Ρόμπι

«The Sims»: Το video game γίνεται ταινία με παραγωγό την Μάργκοτ Ρόμπι

Σε σκηνοθεσία Κέιτ Χέρον και σενάριο Μπριόνο Ρέντμαν.

Την παραγωγή της ταινίας «The Sims» πρόκειται να αναλάβει η Μάργκοτ Ρόμπι.

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Barbie», η εταιρεία παραγωγής της ηθοποιού, LuckyChap θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιντεοπαιχνίδι ζωντανής προσομοίωσης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Η Electronic Arts, η οποία κυκλοφόρησε το παιχνίδι, θα εμπλακεί επίσης στη δημιουργική και παραγωγική διαδικασία, σύμφωνα με το Variety. Οι θαυμαστές του παιχνιδιού με σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέμειναν ότι η ταινία θα πρέπει να γυριστεί στη simlish, τη επινοημένη γλώσσα που μιλούν οι χαρακτήρες, διαφορετικά «δεν θα έχει νόημα» και σημείωσαν ότι δεν πρέπει να έχει υπότιτλους.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η ίδια, Μάργκοτ Ρόμπι, σκοπεύει να εμφανιστεί στην ταινία. Έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωταγωνιστικού ρόλου δίπλα στον Ryan Gosling σε ένα prequel του «Ocean’s Eleven» και το αναπόφευκτο sequel της «Barbie».

Η ιστορία «The Sims»

Σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν πωληθεί πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού «The Sims» που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εικονικά «Sims» ανθρωπάκια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και προσομοιώνοντας τη ζωής τους.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τη Maxis πριν από την ανάπτυξη της σειράς που μεταφέρθηκε στο The Sims Studio μεταξύ 2006 και 2008. Το The Sims Studio επανεντάχθηκε αργότερα στην ανανεωμένη ετικέτα EA Maxis το 2012, όπου συνεχίζει να αναπτύσσεται και από τις δύο ομάδες.

Τα βιντεοπαιχνίδια της σειράς The Sims είναι ως επί το πλείστον παιχνίδια sandbox, δεδομένου ότι δεν έχουν καθορισμένους στόχους (εκτός από μερικά παλαιότερα πακέτα επέκτασης και σε κονσόλες που εισήγαγαν αυτό το στυλ παιχνιδιού).

Ο παίκτης δημιουργεί εικονικούς ανθρώπους που ονομάζονται «Sims» και τους τοποθετεί σε σπίτια και βοηθά να κατευθύνουν τις διαθέσεις τους και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Οι παίκτες μπορούν είτε να τοποθετήσουν τους Sims σε προ-κατασκευασμένα σπίτια είτε να τα κατασκευάσουν οι ίδιοι. Κάθε διαδοχικό πακέτο επέκτασης και παιχνίδι της σειράς αύξησε αυτό που θα μπορούσε να κάνει ο παίκτης με τους Sims.

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024