
Emmet Walsh: Πέθανε ο ηθοποιός του «Blade Runner»
Ο γνωστός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στα 88 χρόνια του.
Ο Emmet Walsh, ο ηθοποιός που ήταν γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «Blade Runner» και το «Knives Out», πέθανε σε ηλικία 88 ετών.
Ο επί χρόνια μάνατζερ του Walsh, Sandy Joseph, επιβεβαίωσε στην The Post ότι ο Walsh πέθανε την Τρίτη από καρδιακή ανακοπή στο Northwestern Medical Center στο St. Albans του Βερμόντ.
Με σημαντική καλλιτεχνική διαδρομή
Όταν ρωτήθηκε για την καριέρα του σε παλιότερη συνέντευξη, ο Walsh είχε πει: «Προσεγγίζω κάθε δουλειά σκεπτόμενος ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου, οπότε καλύτερα να είναι η καλύτερη δυνατή δουλειά. Θέλω να με θυμούνται ως εργαζόμενο ηθοποιό. Πληρώνομαι για αυτό που δεν θα έκανα για τίποτα».
«Το τεράστιο έργο του Walsh περιλαμβάνει 119 ταινίες μεγάλου μήκους και περισσότερες από 250 τηλεοπτικές παραγωγές», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η καριέρα του Walsh διήρκεσε έξι δεκαετίες
δουλεύοντας στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Η πρώτη του ταινία, “Alice’s Restaurant”, κυκλοφόρησε το 1969. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί δίπλα σε μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 και του ’80, συμπεριλαμβανομένων των Ryan O’Neal και Barbra Streisand («What’s Up, Doc?» του 1972), Paul Newman (1977 «Slap Shot»), Ντάστιν Χόφμαν. («Little Big Man» του 1970 και «Straight Time» του 1978), Steve Martin (1979 «The Jerk»), Harrison Ford (1982 «Blade Runner») και Frances McDormand (1984 «Blood Simple»).
- Νίνο: Η επανασύνδεση με τη Ζόζεφιν και πόσο κοντά είναι ο γάμος του ζευγαριο
- Στασιμοπληθωρισμός: Αυξάνεται η ανησυχία σε Ευρώπη και Ελλάδα – Δυσοίωνα τα σενάρια για την ανάπτυξη
- Στα αποδυτήρια της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ένας χρόνος χωρίς τίτλους είναι αποτυχία, δύο είναι… ανυπόφοροι»
- Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη και Μητσοτάκη: Δεν αντέχουν τη δικαιοσύνη και τη λογοδοσία, επιλέγουν την τοξικότητα
- Τραγωδία στη Ρόδο: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Θεσσαλονίκη: Καταγγελία από ανήλικη – Τη βίαζε ο θείος της από την ηλικία των 5 χρόνων



