
Ηλεία: Η ανατριχιαστική τελευταία ανάρτηση του 28χρονου πριν αυτοκτονήσει δίπλα στον τάφο του πατέρα του
Ο νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα στο νεκροταφείο του χωριού
Δεν έχει προηγούμενο η τραγωδία που συγκλονίζει την Ηλεία, καθώς σήμερα (21.03.2024) το πρωί, ένας 28χρονος, εντοπίστηκε νεκρός, στο νεκροταφείο του χωριού, σε απόσταση δέκα μέτρων από τον τάφο του πατέρα του.
Ο νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα.
Από την Πάτρα στο χωριό
Ο 28χρονος που έμενε στην Πάτρα πήγε στο χωριό Χάβαρι προκειμένου να δει την μητέρα και τον αδερφό του (σ.σ. ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών).
Κατά τη διαδρομή ανέβασε στα social media μία φωτογραφία στην οποία έγραφε «Καλή αντάμωση». Όταν έφτασε στο νεκροταφείο έδωσε τέλος στη ζωή του με μία κυνηγετική καραμπίνα.
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε σήμερα νωρίς πρωί όταν το άψυχο σώμα του 28χρονου, εντοπίστηκε στο νεκροταφείο του χωριού.
- Ευρυτανία: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο – Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων
- Χαρίτσης: Η ΝΔ δεν πρέπει να έχει τρίτη θητεία, οφείλει να λογοδοτήσει – Εκλογές να ανασάνει η χώρα
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Η τωρινή μου εγκυμοσύνη ήταν δίδυμη, αλλά έχασα το ένα παιδάκι»
- Βουλή: 28 cd οι δικογραφίες του ΟΠΕΚΕΠΕ2 για τα 13 εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα
- Σχοινάς – Λαζαρίδης – Τουρνάς: Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υπουργοί που μπαίνουν στην κυβέρνηση
- «Πάμε μια βόλτα;» Πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA

