Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική τραγωδία στην Ηλεία: 28χρονος αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του

Συγκλονιστική τραγωδία στην Ηλεία: 28χρονος αυτοκτόνησε δίπλα στον τάφο του πατέρα του

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει ο 28χρονος κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του

Μια συγκλονιστική τραγωδία σημειώθηκε στην κοινότητα Χαβαρίου, του δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, καθώς το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου εντοπίστηκε νεκρός 28χρονος στο κοιμητήριο του χωριού, σε απόσταση δέκα μέτρων από τον τάφο του πατέρα του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που επικαλείται το patrisnews.gr, έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, φέρεται να μετέβη χθες Τετάρτη από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει τη μητέρα και τον αδερφό του. Σημειώνεται ότι ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία 49 ετών.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του

Αργά το απόγευμα, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του, και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν τα συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία άρχισαν να τον αναζητούν το βράδυ, αφού είχαν ανησυχήσει που δεν είχε επιστρέψει. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική έκβαση των γεγονότων.

Το άψυχο σώμα του 28χρονου, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα Πέμπτη το πρωί από μία γυναίκα που ενημέρωσε τις Αρχές. Ακόμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024